Solskjær-krisen forverret etter tap for Watford: – Et mareritt

(Watford - Manchester United 4-1). Joshua King var sentral da Watford slo Manchester United 4-1 i Premier League. United-keeper David de Gea var ikke nådig etter nok en nedtur.

United-laget kom fra et tungt 0-2-tap for byrival Manchester City sist, og tapet mot Watford vil gi Ole Gunnar Solskjærs kritikere ytterligere vann på mølla.

Etter kampen applauderte Solskjær de tilreisende United-supporterne og unnskyldte seg med hendene i været.

– Det er naturligvis en stor utfordring for hele klubben. Vi vet at resultatene ikke er gode nok. Selvfølgelig er det noe som er feil, sa Solskjær til Sky Sports etter kampen.

På spørsmål om framtiden hans i United, svarer nordmannen slik:

– Jeg jobber med klubben og har god kommunikasjon. Det får bli mellom oss om klubben har tenkt å gjøre noe.

Emmanuel Dennis storspilte for Watford og leverte ett mål og to målgivende pasninger i oppgjøret. Joshua King scoret sitt femte mål mot gamleklubben.

– Et mareritt

Watford kom ut i godt tempo og overrasket et passivt United. Etter ti minutter skaffet Joshua King straffespark til vertene, men det skulle by på drama. Først reddet David de Gea Ismäila Sarrs forsøk, men på returen kom Kiko Femenía og satte ballen i mål.

Bildene viste imidlertid at spanjolen var innenfor feltet da straffen ble tatt. Dermed måtte den bli tatt på nytt. Igjen reddet de Gea, denne gangen ble strafferedningen stående.

Etter 28 minutter fikk imidlertid Watford hull på byllen. Dennis fant King på fem meter, og han satte ballen i mål tett markert av United-forsvaret.

Like før pause ble vondt til verre for United. Sarr mottok ballen ute på siden i sekstenmeteren og hamret den i hjørnet.

– Det var en flau første omgang. Vi kunne ha sluppet inn fire mål. Det var veldig tungt å se laget prestere som i dag. Det er et mareritt, sa United-keeper David de Gea etter kampen.

– Jeg må bare beklage til fansen, fortsatte han.

Så rødt

Nederlenderen Donny van de Beek kom inn til pause for «De røde djevlene», og etter kun fem minutter på banen reduserte han. Cristiano Ronaldo headet ballen inn i feltet, der van de Beek stupte inn 1-2-scoringen.

Etter 70 minutter ble United-kaptein Harry Maguire utvist for to gule kort. På kort nummer to spilte han bort ballen før han klipte ned eks-United-spiller Tom Cleverley.

United hadde store sjanser det siste kvarteret, men João Pedro og Dennis punkterte kampen med hvert sitt kontringsmål på overtid.

Premier League menn lørdag, 12. runde:

Leicester – Chelsea 0-3 (0-2)

Mål: 0-1 Antonio Rüdiger (13), 0-2 N’Golo Kanté (27), 0-3 Christian Pulisic (70). 32.192 tilskuere.

Aston Villa – Brighton 2-0 (0-0)

Mål: 1-0 Ollie Watkins (83), 2-0 Tyrone Mings (88). 41.925 tilskuere.

Burnley – Crystal Palace 3-3 (2-3)

Mål: 0-1 Christian Benteke (7), 1-1 Ben Mee (18), 2-1 Chris Wood (26), 2-2 Benteke (35), 2-3 Marc Guéhi (41), 3-3 Maxwel Cornet (48).

Newcastle – Brentford 3-3 (2-2)

Mål: 1-0 Jamaal Lascelles (10), 1-1 Ivan Toney (11), 1-2 Rico Henry (31), 2-2 Joelinton (38), 2-3 Lascelles (selvmål 61), 3-3 Allan Saint-Maximin (74).

Norwich – Southampton 2-1 (1-1)

Mål: 0-1 Ché Adams (3), 1-1 Teemu Pukki (6), 2-1 Grant Hanley (78).

Mathias Normann spilte hele kampen for Norwich, Mohamed Elyounoussi spilte 56 minutter for Southampton.

Watford – Manchester United 4-1 (2-0)

Mål: 1-0 Joshua King (27), 2-0 Ismaïla Sarr (43), 2-1 Donny van de Beek (49), 3-1 João Pedro (90), 4-1 Emmanuel Dennis (90).

Rødt kort: Harry Maguire (68), Manchester U..

Joshua King spilte hele kampen for Watford.

Wolverhampton – West Ham 1-0 (0-0)

Mål: 1-0 Raúl Jiménez (57).