Zuccarello og Minnesota Wild feide over Dallas Stars

Mats Zuccarello og Minnesota Wild vant en overlegen 7-2-seier i oppgjøret mot Dallas Stars natt til fredag.

Zuccarello sto bak ett av målene og hadde to assists.

Wild sikret seg ledelsen etter ni minutters spill da Rem Pitlick satte pucken i mål. 2-0-målet kom fra Kirill Kaprizov seks minutter senere, med assist fra Zuccarello.

Andre periode ble målløs fram til det 19. minuttet da Ryan Hartman ga Wild 3-0-ledelsen.

Dallas Stars' første mål kom fire minutter ut i tredje periode, som ble svært målrik. Få minutter senere sørget Alex Golikolski for 4-1 til Wild. I det niende minuttet økte Frederick Gaudreau til 5–1. Stars' Jamie Benn reduserte til 5-2, men så kom Zuccarello i det 13. minuttet og sørget for 6–2 til Wild. Kun 40 sekunder senere økte Victor Rask til sluttresultatet 7-2 med en ny assist fra Zuccarello.

Mats Zuccarello fikk 17.17 minutter på isen i nattens oppgjør som ble spilt på Wilds hjemmebane i Saint Paul.