Brennhet Ibrahimovic da Milan vant - stadig ubeseiret i Serie A

Zlatan Ibrahimovic scoret, lagde straffe og fikk en scoring annullert for offside da Milan slo Roma 2-1 i toppoppgjøret på Stadio Olimpico.

Svensken var med andre ord overalt i den drøye timen han spilte. Etter 26 minutter hamret han inn et frispark fra drøye 20 meter, før han trodde han hadde scoret sitt andre etter 50 minutter.

Etter en VAR-sjekk ble målet annullert for offside, men 40-åringen var ikke ferdig av den grunn. Fem minutter senere ble han meid ned i Roma-boksen og skaffet straffe, som Franck Kessie satte i mål.

Sekunder etter straffemålet ble Ibrahimovic tatt av for Olivier Giroud. Allerede onsdag spiller de Champions League-kamp på San Siro mot Porto.

Det ble spennende siste 25 minutter da Milan-back Theo Hernández fikk sitt andre gule kort og dermed vist ut. Roma reduserte på overtid ved Stephan El Shaarawy, men Milan vant 2-1 og tok tre sterke poeng.

Seieren gjør at Napoli og Milan stadig er à poeng i toppen av Serie A. Napoli slo Stefan Strandbergs Salernitana 1-0 tidligere søndag. Napoli leder serien med bedre målforskjell enn Milan. Begge lagene har vunnet ti og spilt en uavgjort på de elleve første.