Graham Hansens Barcelona overlegne i toppkampen – scoret åtte mål

Ingen kan måle seg med Caroline Graham Hansens Barcelona i den spanske toppdivisjonen. Søndag ble ligatoer Real Sociedad filleristet 8-1.

Bare tre poeng skilte lagene, men med en målscore på vanvittige 43-1 var regjerende mester Barcelona den store favoritten før toppoppgjøret.

Svenske Fridolina Rolfö sendte laget i ledelsen etter bare tre minutter, men seks minutter senere utlignet Sanni Franssi og sørget for Barcelonas andre baklengsmål denne sesongen.

Så tok katalanernes nigerianske spiss Asisat Oshoala ansvar. Først headet hun inn 2-1 etter en halvspilt omgang, for så å øke ledelsen i det 37. minutt etter et fint gjennomspill av Alexia Putellas. Etter en time spilte Oshoala fram Lieke Martens, som la på til 4-1.

Mot slutten av kampen rant målene inn. Gullball-nominerte Jenni Hermoso, som startet kampen på benken, gjorde 5-1, mens et selvmål fra Real Sociedad, en ny scoring av Martens og et mål av Claudia Pina fastsatte sluttresultatet til 8-1.

Graham Hansen ble byttet ut halvveis uten å sette mye preg på kampen.