Sport

Ronaldo: – Fansen fortjener bedre enn dette

Manchester United-stjernen Cristiano Ronaldo hadde en melding til supporterne etter 0-5-nederlaget mot Liverpool søndag.

Cristiano Ronaldo etter stortapet mot Liverpool søndag. Foto: Rui Vieira / AP / NTB

På sin Instagram-profil har portugiseren lagt ut et bilde med følgende melding:

«Noen ganger får man ikke resultatet man vil ha. Denne ligger på oss og bare oss, for det er ingen andre å skylde på. Fansen vår var, nok en gang, utrolig med sin støtte. De fortjener bedre enn dette, mye bedre, og det er opp til oss å levere», skriver han.

Manager Ole Gunnar Solskjær er i hardt vær etter stortapet. Neste kamp for de rødkledde er borte mot Tottenham til lørdag. Deretter venter Atalanta i mesterligaen før Manchester City kommer til Old Trafford.