Sport

United-kjenner med klar tale : – Solskjær kan ikke overleve dette

Ole Gunnar Solskjærs framtid i Manchester United blir hovedoppslag de neste dagene. Fra lokalavisen kommer det krav om å bytte ut nordmannen og hele ledelsen.

Ydmykelsen var total for Solskjær i 0-5-kampen mot erkerival Liverpool søndag. Fire av baklengsmålene kom allerede før pause hjemme på Old Trafford.

Underveis holdt ikke Samuel Luckhurst igjen i sitt livereferat for Manchester Evening News.

«Dette er uholdbart. Hvis det var mulig for United å bytte ut Solskjær med Fergie (managerlegenden Alex Ferguson), ville de gjort det. Han kan ikke overleve dette», skrev lokalavisens sjefskribent i dekningen av United.

Luckhurst mener det må store endringer til i United: «Dette har vært forferdelig, og det er ikke bare Solskjær som må gå. Få Woodward ut så fort som mulig. Få også Arnold, Phelan og alle nivå-to-trenerne ut».

Her viser han til klubbdirektør Ed Woodward, direktør Richard Arnold og assistentmanager Mike Phelan.

Solskjær har ledet United siden desember 2018. Etter noen måneder som vikar fikk han jobben fast og skrev ny avtale så sent som i sommer.

Etter ni runder er laget til kristiansunderen allerede åtte poeng bak tabelltoppen i Premier League.

- Dette er min mørkeste dag sammen med denne spillergruppa. Men vi skal stå i dette sammen. Nei, jeg har ikke vurdert å trekke meg fra denne jobben, sa Ole Gunnar Solskjær i intervju med SkySport etter kampen på Old Trafford.


Nyeste fra Dagsavisen.no: