Mourinho utvist da Roma tok sterkt poeng mot Napoli

(Roma - Napoli 0-0). José Mourinho ble utvist da Roma møtte Napoli i Serie A søndag. Det endte 0-0 i det som ble Napolis første poengtap for sesongen.

Det var før kampen knyttet spenning rundt hvorvidt Roma ville reise seg etter det forsmedelige 1-6-tapet mot Bodø/Glimt i conferenceligaen torsdag.

Napoli kom til kampen med åtte seire på åtte forsøk i Serie A, og det var dermed ingen enkel oppgave som ventet José Mourinho og co.

Mourinho fikk først en advarsel av dommeren halvveis i 1. omgang, og etter 81 minutter måtte han slukøret forlate benken da han fikk utdelt det røde kortet.

Trenerprofilen til Roma var klar på at resultatet mot Napoli ikke ville ha noe å si for hvordan den italienske fotballstorheten føler om 1-6-tapet mot Bodø/Glimt.

Likevel skaffet Roma seg et sterkt poeng mot serielederne, da stillingskrigen endte 0-0 og uavgjort.

Gianluca Mancini hadde en stor mulighet for Roma med ti minutter igjen, men headingen gikk like utenfor. Før det hadde Victor Osimhen og Napoli hatt flere sjanser uten å finne nettmaskene.

Italiensk Serie A fotball menn søndag, 9. runde:

Atalanta – Udinese 1-1, Fiorentina – Cagliari 3-0, Hellas Verona – Lazio 4-1, Roma – Napoli 0-0.

Senere kampstart: Inter – Juventus (20.45).

Spilt lørdag: Salernitana – Empoli 2-4, Sassuolo – Venezia 3-1, Bologna – Milan 2-4.

Spilt fredag: Torino – Genoa 3-2, Sampdoria – Spezia 2-1.