Sport

Hovland sakker bakover tross solid spill

Viktor Hovland faller noen hakk på resultatlista etter fredagens runde i PGA-turneringen i golf i Las Vegas. Han er sju slag bak teten.

Igjen spilte Hovland solid, men 2.-runden var ikke fullt så god som den han leverte på åpningsdagen.

Igjen spilte Hovland solid, men 2.-runden var ikke fullt så god som den han leverte på åpningsdagen. Da fikk han sju birdier og unngikk å spille kostbare bogeyer. Fredag gikk han i alt fire slag under par.

Han fikk birdie på 2., 6., 8., 9., 14., og 18. hull, men måtte også tåle tilbakeslag med bogey på 3. og 10. hull.

Det gjør at Hovland i øyeblikket ligger på delt 7.-plass og er lenger unna de aller beste. Foran de to siste rundene har han sju slag opp til det amerikanske hjemmehåpet Keith Mitchell. Nordmannen startet fredagen fire slag bak teten.