Sport

Ullevålseter gir seg i Norges Motorsportforbund

Landslagstrener Pål Anders Ullevålseter har sagt opp sin stilling i Norges Motorsportforbund (NMF). Han blir i jobben ut året.

Pål Anders Ullevålseter gir seg i Norges Motorsportforbund. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Det opplyser NMF i en pressemelding. 52 år gamle Ullevålseter har vært landslagstrener i grenen enduro i åtte år. Nå vil han endre på jobbsituasjonen.

– Jeg vil takke for mange flotte år hos Norges Motorsportforbund. For meg har det vært et privilegium å få være landslagstrener i enduro, samt å gi råd rundt utvikling av motorsporten, sier Ullevålseter.

– Men alt har sin ende, og nå føler jeg for å tenke litt annerledes. Jeg vil ønske NMF og norsk motorsport lykke til videre, men motorsporten blir nok ikke helt kvitt meg. Til det er jeg alt for glad i sporten. Engasjementet tar jeg med meg videre, sier han.