Fredrikstad slet, men vant 2-0 over Ull/Kisa

Fredrikstrad hadde full kontroll og slo Ull/Kisa med 2-0 i 1. divisjon fotball for menn. Hjemmelaget burde ha vunnet med større sifre.

Innbytter Nicolay Solbergs heading etter 83 minutter ble kampens første. Han doblet på overtid og fastsatte sluttresultatet til 2-0.

Fredrikstad klarte dermed å tette luken opp til Aalesund, og har nå tre poeng opp til tredjeplassen på tabellen. Det er fem poeng opp til Jerv på opprykksplassen.

Ull/Kisa hadde muligheten til å ta seg ytterligere vekk fra nedrykksstreken etter to strake tap. Det er nå bare to poeng ned til Stjørdals-Blink på kvalifiseringsplassen.

Fredrikstad skapte veldig mange sjanser, men de slet med å få ballen i mål. Heller ikke fra straffemerket klarte de å få ballen bak Stefan Hagerup. Etter 26 minutter skjøt Thomas Draget dit målvakten gikk.

Det varte helt til det 83. minutter da et Drage-innlegg fant Solberg inne i feltet. Solberg spilte for Ull/Kisa fra 2016-19.