Fotball

Billetter til Ronaldos retur selges for 30.000

Cristiano Ronaldo kan redebutere for Manchester United mot Newcastle 11. september. Nå går billetter til kampen for titusenvis på svartebørs.

Saken er oppdatert

Manchester United møter Newcastle i Premier League 11. september. Dette vil også bli første mulighet for Ronaldo til å ikle seg den røde drakten etter at han signerte for Manchester United igjen.

Og når en gammel helt vender tilbake, så jubler fansen. Såpass mange vil se Ronaldo entre den grønne matta at billetter nå går for nærmere 30.000 kroner på svartebørs, melder Mirror Online.

Kampen er utsolgt men på nettsteder som Live Football Tickets og Stubhub ligger det billetter til salgs fra 250 pund, drøyt 3.000 kroner, til 699 pund, som blir drøyt 7.500 kroner. Men om du vil komme deg litt nærmere Ronaldo og kompani, kan du få billett på nedre tribune til 2.514 pund. Det er drøyt 30.000 kroner.

– Jeg er tilbake i Manchester for å hjelpe laget til resultater, og manageren kan stole på meg uansett hva han ønsker fra meg. Jeg er tilgjengelig for alt, sier Ronaldo i et intervju på Manchester Uniteds hjemmeside.

Ikonisk nummer

Klubben avslørte Ronaldos draktnummer torsdag kveld, skriver NTB.

Portugiseren brukte det ikoniske draktnummeret i sin første periode i United. Den gang scoret han 118 mål på 292 kamper for de røde djevlene mellom 2003 og 2009.

Edinson Cavani hadde nummeret sist sesong. Måltyven fra Uruguay skal framover spille med draktnummer 21. Det er det samme tallet som han bruker på landslaget.

Nummer 7 har en spesiell plass i Manchester United-historien. Drakten har tidligere blitt båret av klubbikoner som George Best, Bryan Robson, Eric Cantona og David Beckham.

Rekord

Onsdag scoret Ronaldo to ganger mot Irland i VM-kvalifiseringen, og med det overtok han verdensrekorden for antall landscoringer med 111. Samtidig fikk han et gult kort som gjorde at han er suspendert til den kommende kvalkampen mot Aserbajdsjan, skriver NTB.

Ettersom Ronaldo ikke kan spille den kampen, har landslagsledelsen bestemt seg for å la stjernespissen stå over lørdagens privatkamp mot VM-arrangøren Qatar. Dermed kan han reise tilbake til Manchester, der han nylig signerte for United for annen gang i karrieren.

Ronaldo-kjøpet rundet av et solid overgangsvindu for United-sjef Ole Gunnar Solskjær. Han har fra før hentet inn Jadon Sancho og Raphaël Varane, og alle tre er aktuelle for hjemmemøtet med Newcastle i Premier League 11. september. (NTB)

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen

Mer fra Dagsavisen