Fredrikstad senket av Furtado

Willis Furtado scoret seiersmålet da Jerv slo Fredrikstad 3-2 i 1. divisjon i fotball.

Jerv fikk en drømmestart på kampen da Shuaibu Lalle Ibrahim sendte laget sitt i føringen etter bare seks minutters spill, men etter 19 minutter scoret Taofeek Ismaheel for Fredrikstad. Fredrikstad-midtbanespilleren står med fem seriemål i år. Daniel Arrocha sendte Jerv i føringen igjen etter 33 minutters spill.

Mads Nielsen utlignet for Fredrikstad etter 71 minutter. Furtado ga Jerv ledelsen på nytt rett etterpå. Det ble ikke flere mål i oppgjøret. Dermed endte kampen 3-2.

Felix Schröter (Jerv) og Adnan Hadzic (Fredrikstad) fikk begge gult kort.

Etter lørdagens kamp er Jerv på andreplass på tabellen med 31 poeng, mens Fredrikstad er nummer tre med 29 poeng.

Oppgjøret på J.J. Ugland stadion - Levermyr ble ledet av Stian Røvig Sletner.

I neste runde er det mye å se frem til. Da skal Jerv måle krefter med Strømmen 11. september. Fredrikstad møter Sogndal 12. september.