Fotball

Solskjærs United enige med Real Madrid om Raphaël Varane-overgang

Manchester United og Real Madrid er enig om en overgang for VM-vinneren Raphaël Varane. Han blir trolig Ole Gunnar Solskjærs neste storsignering i sommer.

Raphaël Varane trolig klar for Manchester United. Foto: Darko Bandic / AP / NTB

United skriver på sine nettsider at spilleren må gjennom en medisinsk test, og at en kontrakt for Varane må på plass før signeringen er i boks.

Siden debuten for Real Madrid i 2011 har Varane rukket å spille 360 kamper for hovedstadslaget fra Spania. Med seg på veien har han vunnet tre ligatitler og fire Champions League-pokaler for klubblaget, i tillegg til VM-seieren med Frankrike i 2018.

Nå tyder alt på at franskmannen satser på å vinne titler med et hardtsatsende Manchester United, som tidligere i sommer sikret seg Jadon Sancho for nesten 900 millioner norske kroner.

Kontrakten til Varane med Real Madrid hadde sitt utløp neste sommer, men Manchester United må ut med i overkant av 450 millioner kroner for å hente Varane fra La Liga ifølge flere medier.

Real Madrid står dermed uten midtstopperduoen som herjet for dem det siste tiåret. Kontrakten til Sergio Ramos gikk ut i sommer og spanjolen signerte i juli for PSG.