Sport

Torsdagens TV-sport, time for time

I formiddag sparker herrene i gang sin OL-turnering i fotball, der i hvert fall ett oppgjør har sus over seg: Brasil møter Tyskland ved middagstider. Litt over i fredagen begynner lekene for de første norske utøverne, når roerne innleder med forsøksheat.

09.30: Sommer-OL i Japan, fotball menn, gruppe C: Egypt – Spania fra Sapporo Dome. (Eurosport N)

11.00: Golf, Evian-mesterskapet for kvinner (4,5 mill. dollar), årets fjerde majorturnering. Første spilldag fra i Evian-les-Bains, Frankrike. Jin Young Ko (26) fra Sør-Korea vant i fjor, er i øyeblikket verdenstoer og selvfølgelig blant favorittene igjen. Vår egen Suzann Pettersen (40) tok denne tittelen i 2013, men nå har hun lagt opp og ingen norske jenter er blant de 126 kvalifiserte til årets Evian-turnering. (Vsport Golf)

12.30: Sommer-OL i Japan, fotball menn, gruppe C: Argentina – Australia fra Sapporo Dome. (Eurosport N)

13.30: Sommer-OL i Japan, fotball menn, gruppe D: Brasil – Tyskland fra Yokohama Stadion. (Eurosport 1)

11.00: Golf, Evian-mesterskapet for kvinner (4,5 mill. dollar), årets fjerde majorturnering. (Vsport Golf)

16.30: Golf, Cazoo Wales Open (1,25 mill. euro) på Europatouren for menn. Første spilledag fra The Celtic Manor Resort i Newport. Kristoffer Reitan fra Oslo Golfklubb er norsk deltager, han starter sin 1. runde om lag klokka 14.10. (Vsport Golf)

19.10: Baseball, USAs Major League: Detroit Tigers – Texas Rangers fra Comerica Park. (Vsport +)

20.00: Darts, World Darts Matchplay fra Winter Gardens i Blackpool, England. Kvartfinaler med polakken Krzysztof Ratajaski mot Callan Rydz, England og oppgjøret Gerwyn Price (Wales) – Dimitri Van den Bergh (Belgia). (Vsport 1)

01.30: Sommer-OL i Japan, roing. Forsøksheat fra Sea Forest Park i Tokyo. Innledende heat singlesculler menn 01.30 med Kjetil Borch, singlesculler kvinner 02.30, dobbeltsculler menn 03.30, dobbeltsculler kvinner 04.00, dobbeltfirer menn 04.30 med Olaf Tufte, Martin Helseth, Erik Solbakken og Oscar Stabe Helvig. Dobbeltfirer kvinner 04.40. (Eurosport N)