trikkeligaen

Spillerbørs Gent - Vålerenga

Slik vurderer vi VIF-spillerne etter første kvalifiseringskamp i UEFA Conference League borte mot Gent.

KRISTOFFER KLAESSON - 3: Litt for offensiv og ubesluttsom på Gents første scoring, og litt for lite offensiv på mål nummer to. Kan ikke lastes for de to øvrige målene. Gjør noen redninger her og der han skal ta ellers.

CHRISTIAN BORCHGREVINK - 3: Nesten usynlig de få gangene Vålerenga hadde ballen. Er som resten av VIF-forsvaret passive på flere av Gents mål.

JONATAN TOLLÅS NATION - 3: Slipper sin mann for litt for lett på kampens første scoring. Sliter også med å dirigere forsvaret resten av oppgjøret.

IVAN NASBERG - 3: Har noen småskumle pasninger og touch av og til, men retter ofte opp egne feil. Dårlig klarering like før 3-0-målet. Klarer ikke sette preg på det oppbyggende spillet med ball.

SAM ADEKUGBE - 2: Ganske usynlig offensivt. Svært passiv defensivt. Ut etter 74 minutter

FREDRIK OLDRUP JENSEN - 2: Klarer ikke styre laget slik han skal, og har også noen involveringer med ball som fot kunne endt opp i farlige Gent-kontringer.

HENRIK BJØRDAL - 3: Løper og løper, men blir tatt godt vare på av Gent-midtbanen.

OSAME SAHRAOUI - 4: Samme som Bjørdal, men kommer ved noen få anledninger fri i mellomrommet. Klarer dog ikke skape noen farligheter ut av det.

TOBIAS CHRISTENSEN - 2: Ble tatt av etter pause. Fikk ikke til noe på høyrekanten i Aron Dønnums fravær. Ut etter 45 minutter.

SEEDY JATTA - 3: Ble godt pakket inn av Gents store midtstoppere, og fikk ikke baller å løpe etter i bakrom i det hele tatt. Vanskelig startdebut for 18-åringen. Ut etter 74 minutter.

AMOR LAYOUNI - 2: Dårlig kamp av Layouni. Lett å lese og ikke i nærheten av så rask som han skal være. Ut etter 90 minutter med det som kan se ut som en skade.

ODIN THIAGO HOLM - 3: Inn etter pause. Klarte ikke sette preg på kampen. Tendenser til farligheter, men touchet satt ikke da det gjaldt.

OSKAR OPSAHL - : Inn etter 74 minutter. For kort tid for vurdering.

MATHIAS EMILSEN - : Inn etter 90 minutter. For kort tid for vurdering.



Mer fra Dagsavisen