trikkeligaen

Frisparkperle for Kjelsås - men Sotra snudde kampen

(Sotra - Kjelsås 3-1) Kjelsås´ Rasmus Løvseth viste fasit på hvordan man skal ta frispark, men Sotra kom raskt tilbake og tok over kampen på hjemmebane.

Etter en relativt sjansefattig første omgang fikk bortelaget en pangstart etter hvilen. Kjelsås fikk frispark rundt 25 meter fra Sotra-målet, og Rasmus Løvseth sto klar. Nordlendingen fikk et drømmetreff, og kunne ikke tatt et bedre frispark. Sebastian Hornnes Hegland i Sotra-målet var sjanseløs da ballen suste over muren og i krysset.

Gleden var kortvarig for Oslo-laget, og Sotra svarte raskt med utligning. Innbytter Kim Arne Brakstad satte 1-1 for hjemmelaget sju minutter etter Løvseths drømmemål.

Erik Rosland hadde en god mulighet før pause, og var farlig frempå ved et par anledninger i andre omgang også. Etter et godt innlegg fra Jesper Solli kom Kjelsås´ nummer 10 til skudd innenfor 16-meteren, men fikk ikke et godt nok treff på avslutningen, og keeper reddet greit med beinet.

I stedet for å gå tilbake i ledelsen havnet Kjelsås under ti minutter etter utligningen, da hjemmelagets Sander Haugen slo et smart innlegg langs bakken til Håvard Fjoldnes på bakerste stolpe. Fjoldnes banket ballen i nettaket og satte inn 2-1 for hjemmelaget med en nydelig avslutning.

Midtstopper Lars Brotangen scoret to mål for Kjelsås mot Notodden tidligere i juli, og var svært nære å score på nytt mot Sotra. Etter å ha dratt av et par spillere kom forsvarsspilleren til skuddposisjon utenfor 16-meteren, og klinte til fra distanse. Skuddet var meget godt plassert og så ut til å gå i krysset, men skrudde akkurat litt for mye til høyre og gikk i stolpen.

Mot slutten av kampen hadde Kjelsås et bra trykk med ballen mot Sotra-forsvaret, men hjemmelaget brøyt etter hvert og fikk kontre på bortelagets store bakrom. Da ble til slutt Haugen spilt gjennom alene med keeper, og punkterte kampen i det 89. spilleminutt med 3-1-scoringen.

Dermed endte det med tre poeng til hjemmelaget, og Kjelsås gikk på sitt fjerde tap for sesongen på åtte kamper.

Fotball 2. divisjon menn lørdag, avdeling 2, 8. runde:

Sotra - Kjelsås 3-1 (0-0)

Mål: 0-1 Rasmus Løvseth (48), 1-1 Kim Arne Brakstad (55), 2-1 Håvard Foldnes (65), 3-1 Sander Amble Haugen (90)