Sport

Stopperhelten Kjær deler sine første ord om Eriksens hjertestans

Danmark-kaptein Simon Kjær beskriver Christian Eriksens hjertestans som en hendelse som vil sitte i ham og lagkameratene for alltid.

Kjær tok kapteinsansvar da Eriksen brått falt om på banen i EM-åpningen mot Finland. Han sørget for at lagkameraten hadde frie luftveier, dannet ring rundt ham og trøstet også Eriksens samboer.

I ettertid har det lenge vært stille fra Kjær, men nå tar han bladet fra munnen i en følelsesladd uttalelse på Twitter.

«Det har vært meget spesielle dager, der fotballen ikke har vært det viktigste. Et sjokk som vil sitte i meg – og i oss alle – for alltid», skriver Kjær og fortsetter:

«Det eneste som er viktig og betyr noe, er at Christian er OK. Jeg er stolt av hvordan vi agerte som lag og hvordan vi har stått sammen i denne vanskelige perioden. Jeg er rørt over, og dypt takknemlig for, støtten».

<blockquote class=“twitter-tweet”><p lang=“en” dir=“ltr”>Statement from our captain <a href=“https://twitter.com/simonkjaer1989?ref_src=twsrc%5Etfw”>@simonkjaer1989</a>.<a href=“https://twitter.com/hashtag/ForDanmark?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#ForDanmark</a> <a href=“https://twitter.com/hashtag/EURO2020?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#EURO2020</a> <a href=“https://t.co/2uT6sb2u6I”>pic.twitter.com/2uT6sb2u6I</a></p>&mdash; DBU - En Del Af Noget Større (@DBUfodbold) <a href=“https://twitter.com/DBUfodbold/status/1405474190128472067?ref_src=twsrc%5Etfw”>June 17, 2021</a></blockquote> <script async src=“https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

(©NTB)






Mer fra Dagsavisen