Brann med null poeng etter seks kamper – slått 2-0 av Stabæk

Den elendige seriestarten fortsatte for Brann med torsdagens 0-2-tap for Stabæk på Nadderud. Bergenserne er poengløse etter seks kamper.

Brann kunne fått en sårt tiltrengt scoring og drømmestart på kampen da gjestene i rødt fikk straffe etter 12 minutter, men Robert Taylor ble stoppet av Marcus Sandberg. Stabæks sisteskanse vartet opp med en lekker redning.

Og da skjedde det som «måtte» skje for et lag som Brann i motgang. Stabæk fikk straffe fem-seks minutter senere, og Sammy Skytte var kontant fra elleve meter.

2-0 var et faktum etter halvspilt 2.-omgang. Bergenseren Yaw Amankwah raget høyest i boks etter en corner, og kapteinen stanget kontant inn Stabæks andre.

Tapet betyr at Brann har tapt alle sine seks første seriekamper denne sesongen. Så dårlig har aldri Brann startet før. Den verste åpningen på en sesong for bergenserne tidligere var fire strake tap i 1988.