Molde slo tilbake og vant første treningskamp

Molde snudde treningskampen mot Stjørdals-Blink med to raske scoringer før pause og vant 2-1 på eget gress lørdag.

Etter europaligaexit mot Granada i åttedelsfinalen er Molde i gang med kampspill igjen før eliteserien braker løs i mai. Men da Erling Moes mannskap tok imot Stjørdals-Blink var det de rødkledde som tok første stikk.

Like før halvtimen spilt felte Stian Gregersen gjestenes Jonathan Johansson i boksen, og dommer pekte på krittmerket. Jens Petter Hauges lillebror Runar var iskald fra elleve meter og sendte gjestene i føringen.

Eirik Hestad banket inn utligningen på returen etter Magnus Wolff Eikrems skudd på overtid i 1. omgang. Minuttet senere prøvde Hestad seg igjen, men i stedet for å finne nettmaskene fant han lagkamerat Etzaz Hussain. 28-åringen gjorde ingen feil og sendte hjemmelaget i føringen like før pause.

Det ble ingen flere scoringer, og Molde kunne juble for seier.

Neste treningsoppgjør for de blåkledde er Kristiansund på fremmed gress fredag 23. april. Deretter følger hjemmekamper mot Sogndal onsdag 28. april og Lillestrøm søndag 2. mai.

Molde åpner eliteseriesesongen med hjemmekamp mot Kristiansund søndag 9. mai.