Sport

Scholes mener Solskjær fortjener ny United-kontrakt: – Blitt et mye mer spennende lag

Ole Gunnar Solskjær er ventet å få en forlenget avtale som Manchester United-manager. Det synes Paul Scholes vil være på sin plass.

Nylig hevdet både ESPN og The Mirror at Solskjær vil bli tilbudt ny kontrakt selv om sesongen skulle ende uten trofeer. United ligger trygt plassert blant de fire beste i Premier League.

– Han fortjener det. Det har vært en progresjon fra den forrige manageren (José Mourinho). Jeg synes det er blitt et mye mer spennende lag, som det også lukter mål av, sier Scholes til Webby & O'Neill-kanalen på YouTube.

Han spilte i en årrekke med Solskjær i United.

Må snart vinne titler

Den tidligere midtbanestjernen mener det hittil kun har vært en hake ved kristiansunderens prosjekt: manglende trofeer.

– Ole er nødt til å prøve og vinne noe. Å tape fire semifinaler er en bekymring, og for fansen var det spesielt ikke bra å tape kvartfinalen mot Leicester i FA-cupen.

Solskjær valgte å hvile Bruno Fernandes fra start i den nevnte kampen mot Leicester.

– United er ikke i posisjon til å hvile spillere i store kamper. De har 12-13 spillere som er gode nok til å vinne mange kamper, men er stallen bred nok til å holde nøkkelspillere utenfor og likevel vinne de store oppgjørene? spør Scholes.

Europa-favoritt

Manchester United har igjen én siste tittelmulighet denne sesongen. Klubben er oddsfavoritt til å vinne europaligaen, der de torsdag møter spanske Granada til den første av to kvartfinalekamper.

Solskjær har vært United-manager siden desember 2018. Det startet som en midlertidig jobb, men etter tre måneder fikk han en treårsavtale. (NTB)