Mandagens tv-sport, time for time

VM i fristil fortsetter i Aspen med Big Air og Jürgen Klopp vil hest holde Liverpool inne blant topp ti i Premier League.

11.00: Tennis, ATP-turneringen Dubai Duty Free Tennis Championship, hardcourt ATP 500. (Eurosport N)

13.30: Sykling, etapperittet Tirreno-Adriatico i Italia, verdenstouren (5 av 33): 6. etappe, 169 km Castelraimondo – Lido di Fermo. Nest siste etappe. Tobias Foss fra Jumbo-Visma er eneste norske deltaker. På lørdagens etappe ble han nummer 21, tre minutter bak vinneren. (Eurosport 1)

17.00: Fristil, VM i Aspen, Colorado: Big Air, kvalifisering kvinner. Sandra Eie er Norges eneste deltager her. Hun ble sist i finalen i slopestyle og vil gjerne forbedre seg. (Vsport+)

19.00: Fotball, dansk superliga menn (21. runde): AGF – Randers. Hjemmelaget ligger på bronseplass, Randers er åtte poeng bak. (Vsport1)

19.05: Fristil, VM i Aspen, Colorado: Big Air, kvalifisering menn, første heat. Birk Ruud var i finalen i slopestyle, men var uheldig og mistet skien i finaleheatet. Det gjorde at han endte på 7. plass. Ferdinand Dahl ble slått ut i kvalifiseringen, men kan prøve igjen. (Vsport+)

21.00: Fotball, engelsk Premier League menn (28. runde): Wolverhampton – Liverpool fra Molineux Ground. Spørsmålet er hvor dypt Jürgen Klopp og Liverpool skal synke på tabellen. Laget ligger på åttendeplass før denne kampen og har altså ikke vunnet hjemme i serien ennå i år. Da var det i hvert fall en oppmuntring at laget sikret plassen i kvartfinalen i mesterligaen onsdag da RB Leipzig ble slått 2-0. (TV2 Sport Premium)

21.00: Fotball, spansk 1. divisjon menn (27. runde): Barcelona – Huesca. (Strive TV)

21.00: Ishockey, NHL grunnserien: Tampa Bay Lightning - Nashville Predators. (Vsport1)

21.20: Fristil, VM i Aspen, Colorado: Big Air, kvalifisering menn, andre heat. (Vsport+)

00.00: Ishockey, NHL grunnserien: Pittsburgh Penguins - Boston Bruins. (Vsport1), New York Rangers - Philadelphia Flyers. (Vsport2)

01.00: Tennis, ATP-turneringen Abierto Mexcano Teicel i Acapulco, hardcourt ATP 250. Casper Ruud er tilbake fra skade og møter colombianske Daniel Elahi Galán i første runde. Galan er ranket som 112 i verden, mens Ruud er på 25.-plass. De to har møttes tre ganger tidligere, og Ruud har vunnet samtlige kamper. I 2019 slo han Galan i Houston og tok seg til sin første ATP-finale.. (Eurosport N)

03.00: Ishockey, NHL grunnserien: Vegas Golden Knights - San Jose Sharks. (Vsport1), Los Angeles Kings - St. Louis Blues. (Vsport2)