Kristian Thorstvedt og Genk til belgisk cupfinale

Kristian Thorstvedt og hans lagkamerater i Genk er klare for belgisk cupfinale mot Standard Liège i april, etter å ha slått Anderlecht 2-1 borte i semifinalen.

Europa — Thorstvedt spilte hele kampen og pådro seg et gult kort i hektiske sluttminutter, da Genk forsvarte ledelsen med ti mann.

Paul Onuachu ga Anderlecht ledelsen etter et drøyt kvarter da han satte inn et innlegg fra Daniel Muñoz. Ledelsen sto seg til pause, og den ble doblet i det 59. minutt da Theo Bongonda presset Matt Miazga til å gjøre selvmål.

I det 71. minutt fant Anderlecht en vei inn i kampen da Jhon Lucumi ble utvist for å dytte Lukas Nmecha over ende. Adrien Trebel omsatte frisparket i redusering, men Genk holdt unna med ti mann.

Motstander i finalen i Brussel blir Standard Liège, som lørdag slo Eupen 1-0 med scoring av Selim Amallah.