Fotball

Nytt hjemmetap for Sander Berge-løst Sheffield United

Bunnlaget Sheffield United tapte en ny viktig kamp da Southampton vant 2-0 lørdag. Britiske medier skriver at Sander Berge kan forlate klubben ved nedrykk.

Sheffieldunited.news skriver lørdag at Sander Berge er en av spillerne som kan bli solgt i sommer, når klubben etter all sannsynlighet må forberede seg på en sesong i mesterskapsserien.

Nordmannen har gått glipp av flere kamper med skade, og var heller ikke på banen da Southampton kom på besøk lørdag. Gjestene hadde få problemer med å vinne 2-0 og få litt avstand til bunnstriden. Southampton hadde ikke vunnet på ni kamper.

Den får ikke Sheffield United avstand fra. Seieren mot Aston Villa sist ga håp om en liten sluttspurt for Premier Leagues jumbolag, men lørdag var det tilbake til gamle vaner som har gitt 22 tap på 28 runder.

Danny Ings måtte av banen med skade etter 12 minutter, men hans erstatter Che Adams leverte et flott langskudd som ga 2-0 like etter hvilen. Da hadde James Ward-Prowse scoret på straffe etter en halvtime.

Sheffield har 12 poeng opp til trygg grunn, men har spilt to kamper mer enn Newcastle som er på den plassen.