Scoring og målgivende for Zuccarello: – En selvtillit hele laget trenger

Mats Zuccarello bidro med både scoring og målgivende da Minnesota Wild slo Arizona Coyotes 5-1.

Zuccarello åpnet scoringskontoen for Wild etter 4.27 i første periode i NHL-kampen natt til lørdag norsk tid. Nordmannen var tilbake med både mål og målpoeng etter at det klassiske håndleddsskuddet fant veien ned i høyre hjørnet av buret.

Deretter scoret Brad Hunt før Nick Bjugstad sørget for at Wild kunne gå til pause med 3-0. Zuccarello hadde andreassist på 3-0-scoringen og fikk skryt av Bjugstad etter kampen.

– Zuccarello tar med seg selvtilliten inn i laget og skaper spillet for oss, sa Bjugstad etter kampen, ifølge Star Tribune. Han mener nordmannens superform påvirker hele laget.

– Den selvtilliten er definitivt noe hele laget trenger.

I andre periode ble det med ett mål av Jordan Greenway for Wild. I tredje periode noterte Coyotes seg for en redusering, mens Wild fikk sitt femte mål ved Kevin Fiala.

Sluttresultatet ble dermed 5-1. Mats Zuccarello fikk totalt 18 minutter og 55 sekunder på isen og totalt to målpoeng.

13 målpoeng

Siden Zuccarello kom tilbake fra en langvarig skade til kampen mot Los Angeles Kings 17. februar, har han hatt målpoeng i sju av de ti kampene han har spilt. Alle seks har endt med seier. I de tre kampene han ikke har hatt målpoeng, er det blitt tap.

Totalt står han med 13 målpoeng denne sesongen.

Wild skal møte Coyotes til ny kamp i Glendale utenfor Phoenix. Etter det venter to strake hjemmekamper mot Vegas Golden Knights natt til tirsdag og torsdag, før det bli tre strake hjemmekamper mot Coyotes.

Etter tidvis å ha ligget sist i sin divisjon har Wild spilt seg opp til en 4.-plass med 13 seirer, sju tap og en overtidseier. 4.-plassen vil gi plass i sluttspillet. Grunnserien avsluttes 8. mai.