Sport

Godset-toppscorer røk korsbåndet – mister hele sesongen

Strømsgodset-spiller Lars-Jørgen Salvesen har fått påvist en avrivning i fremre korsbånd og mister hele den kommende fotballsesongen.

Det bekrefter drammensklubben på sine nettsider mandag.

25-åringen skadet seg i en internkamp sist fredag. Det ble raskt klart at det venstre kneet hadde fått seg en lei smell.

Godset opplyser at Salvesen var gjennom en MR-undersøkelse lørdag, og mandag kom de nedslående resultatene.

– Han har fått en ruptur i fremre korsbånd. 9-12 måneder er standard opptreningsperiode på denne type skade. Nå må vi få ned hevelsen i kneet før det blir operasjon, sier klubblege Erik Dag Knudsen i en uttalelse.

Salvesen vil starte rehabilitering og opptrening sammen med Strømsgodsets medisinske apparat og ortopedene som er tilknyttet klubben.

25-åringen var Strømsgodsets toppscorer forrige sesong med ti mål. 17 mål på 43 kamper er fasiten siden overgangen fra Sarpsborg.

– Akkurat nå er jeg ekstremt skuffet. Det er så utrolig surt å miste hele kommende sesong. Men jeg får ikke gjort noe med det som har skjedd og må bare se fremover. Etter operasjonen blir det fokus på å få best mulig rehabilitering og opptreningsperiode slik at jeg kan komme sterkere tilbake, sier Salvesen.

Les også: Odd stiller seg bak oppfordringen om Qatar-boikott med Tromsø og Strømsgodset