Nytt omdiskutert rødt kort fra Dean

(Burnley - West Bromwich 0-0). Det var langt mellom begivenhetene i 0-0-kampen mellom Burnley og West Brom lørdag. Nok et rødt kort fra Mike Dean etter VAR-sjekk ble den store snakkisen.

Det ble ingen mål i kampen, men det ble dramatikk da Semi Ajayi ble utvist for hands etter en drøy halvtime. Nok en gang var det Dean som skulle dra fram det røde kortet etter en sjekk med videodømming, men denne gangen hadde nok dommerveteranen sitt på det rene.

Videobildene viste at Ajayi hindret Burnley fra å komme alene gjennom med keeper ved å stoppe ballen med hånden.

Burnley klarte ikke å utnytte at de spilte med en mann mer, og i stedet var det West Brom som var nærmest scoring.

Først skjøt Mbaye Diagne like over etter et fint raid etter 71 minutters spill. Drøyt fem minutter senere ble et farlig skudd fra Matheus Pereira reddet på streken av James Tarkowski. Dermed endte kampen målløs.

Dean og hans familie ble utsatt for drapstrusler i sosiale medier etter at han delte ut to omdiskuterte røde kort på en uke. Begge avgjørelsene ble omgjort i ettertid.

Drapstruslene gjorde at Dean ba om en pause fra å dømme forrige helg, men 52-åringen var tilbake som dommer lørdag.