Bale med scoring og målgivende i Spurs-seier

Tottenham valset over østerrikske Wolfsberg med 4-1 på bortebane i det første av to oppgjør i europaligaens 16-delsfinale.

Waliseren Gareth Bale viste god gammel form da han først assisterte Son Heung-min på det første målet og selv doblet ledelsen 15. minutter senere. Sist gang Bale hadde både målgivende pasning og scoring i Tottenham-trøya var helt tilbake i april 2013.

Brasilianske Lucas Moura la på til 3-0 ti minutter før pause, før Moussa Sissoko tidlig i førsteomgang laget et straffespark for østerrikerne. Det satte Michael Liendl bak en sjanseløs Hugo Lloris.

Erik Lamela scoret på tampen og sørget for 4-1-ledelse til «De liljehvite» før returkampen i London.

Torsdagens kamp ble spilt i Ungarn grunnet strenge innreisebestemmelser for engelskmenn til Østerrike.