Annullert King-mål da Everton ble senket av Maja-dobbel

Joshua King trodde han hadde gjort sitt første Everton-mål, men ble avvinket for offside da Fulham vant 2-0 og tok tre uhyre viktige Premier League-poeng.

Den norske landslagsprofilen fikk sjansen som innbytter da Everton jaktet mål og en snuoperasjon søndag. King ble sendt på banen etter 56 minutters spill og gikk målløs av banen.

I stedet var det en annen nyervervelse som stjal showet. Fulham hentet Josh Maja på lån fra franske Bordeaux på overgangsvinduets siste dag. Det angret ikke London-klubben på søndag.

22-åringen, som spilte for nettopp Fulham i ungdomsårene, sto bak begge målene på Goodison Park. Og begge var typiske goalgetter-scoringer fra unggutten.

Den første kom rett etter pause da Maja satte inn 1-0 fra kloss hold, og etter 65 minutter kronet han sin første Premier League-start med en ny fulltreffer for åpent mål.

Joshua King trodde han hadde redusert 11 minutter før full tid. Nordmannen lurte seg inn på bakerste stolpe etter et flott innlegg og satte ballen i mål, men offsideflagget var oppe.

Seieren gir Fulham 18 poeng på Premier League-tabellen. Sju poeng skiller opp til Newcastle på trygg grunn når 15 kamper gjenstår å spille.

Everton er nummer sju, men er på ingen måte ute av kampen om en plass helt i toppen av tabellen.