Lingard avgjorde med to mål i West Ham-debuten

Jesse Lingard scoret to ganger da West Ham slo tilbake med 3-1-seier borte mot Aston Villa.

Lingard fikk aldri Premier League-debuten for Manchester United under David Moyes' tid i klubben. Men da midtbanespilleren gikk på lån til West Ham i januarvinduet, gikk han rett inn på skottens lag i bortekampen mot Aston Villa.

Lingard fikk heller ikke mye spilletid av Ole Gunnar Solskjær det siste året, men onsdag var den engelske landslagsspilleren tilbake for fullt med god innsats og to scoringer.

Med seieren tok Moyes' menn seg opp til femteplassen med 38 poeng. Det smakte godt etter 1-3-tapet for Liverpool i forrige kamp. Aston Villa blir værende på 9.-plassen med sine 32 poeng på den litt haltende tabellen.

«The Hammers» var best og hadde banespillet i 1. omgang, Villa var derimot nærmest mål med Ollie Watkins' skudd på utsiden av stanga.

Etter 50 minutter løsnet det skikkelig for bortelaget. Først banket Tomás Soucek inn 1-0 med et skudd i lengste stolpe. Tsjekkeren har vært den giftigste midtbanespilleren i Premier League det siste året.

Fem minutter senere slo Lingard til fra den andre kanten og satte 2-0. Watkins reduserte til 1-2 ti minutter før slutt, men like etter var Lingard framme og avgjorde kampen med et langskudd etter en kontring.