Spansk duo sørget for Chelseas seier

(Chelsea - Burnley 2-0). I sin andre kamp som Chelsea-trener ble det seier for Thomas Tuchel. Spanjolene César Azpilicueta og Marcos Alonso sikret poengene i 2-0-seieren over Burnley.

For etter en svak 0-0-kamp i debuten mot Wolverhampton, ble det seier på forsøk nummer to for den nyansatte Chelsea-manageren Thomas Tuchel søndag hjemme mot Burnley.

Etter flere gode Chelsea-sjanser i den første omgangen kom omsider målet like før pause, og målet var en perle. Chelsea spilte seg lekkert ut bakfra og kontret i verdensklasse.

Ballen endte til slutt hos kaptein Azpilicueta, som hamret ballen opp i nettaket fra ni-ti meter.

Like før full tid fastsatte landsmann Marcos Alonso sluttresultatet til 2-0. Han fikk ballen av Christian Pulisic, dempet på brystet, la til rette med kneet og skjøt ballen i mål. Nok en lekker enkeltmannsprestasjon.

Utenom det var Chelsea fullstendig dominerende, og langt nærmere å vinne med tre, fire og fem mål, enn det Burnley var å redusere. Chelsea hadde nærmere 20 avslutninger mot Burnleys null.

Seieren gjør at Chelsea er nummer sju med 33 poeng etter 21 kamper.

Chelsea – Burnley 2-0 (1-0)

Mål: 1-0 César Azpilicueta (41), 2-0 Marcos Alonso (84).

Dommer: Graham Scott.

Gult kort: Ashley Westwood, Burnley.

Chelsea (3-4-2-1): Edouard Mendy – César Azpilicueta, Thiago Silva, Antonio Rüdiger – Callum Hudson-Odoi (Reece James fra 72.), Jorginho, Mateo Kovacic, Marcos Alonso – Mason Mount (Kai Havertz fra 80.), Timo Werner – Tammy Abraham (Christian Pulisic fra 46.).

Burnley (4-4-2): Nick Pope – Matthew Lowton, James Tarkowski, Ben Mee, Erik Pieters – Robbie Brady (Joel Mumbongo fra 76.), Ashley Westwood, Jack Cork, Dwight McNeil – Matej Vydra (Jay Rodriguez fra 56.), Chris Wood (Jóhann Berg Gudmundsson fra 62.).

Senere kampstart: Leicester - Leeds (15.00), West Ham – Liverpool (17.30), Brighton – Tottenham (20.15).

Spilt lørdag: Everton – Newcastle 0-2 , Crystal Palace – Wolverhampton 1-0 , Manchester C. – Sheffield U. 1-0 , West Bromwich – Fulham 2-2 , Arsenal – Manchester U. 0-0 , Southampton – Aston Villa 0-1 .