Sport

Magnus Lekven returnerer til Odd

Magnus Lekven spilte åtte sesonger i Odd, før han ble gjenforent med sin gamle sjef Dag-Eilev Fagermo i Vålerenga i år. Etter at midtbanespilleren ikke fikk fornyet kontrakt, har han nå returnert til Skien.

Magnus Lekven var blant dem som ikke fikk fornyet kontrakten sin i Vålerenga etter årets sesong, og midtbanespilleren har nå valgt å vende hjem til Skien for å spille for Odd igjen. Fredag ble han presentert på en pressekonferanse.

– Jeg er veldig glad for å være tilbake. Det har vært en prosess nå etter at kontraken med Vålerenga gikk ut, og jeg er veldig glad for at vi kom til en enighet. Etter ni år føles det litt som å vende hjem, og etter å ha snakket 3-4 timer med Jan Tore Nordnes (Odd-trener) skjønte jeg at det her var det riktige valget for meg, sa Lekven under fredagens pressekonferanse.

Lekven spilte for Odd fra 2005 til 2012-sesongen, og hadde seks av de åtte sesongene sammen med Dag-Eilev Fagermo. Etter litt over fire sesonger i danske Esbjerg, vendte han hjem til Norge og kom til Vålerenga på sommeren 2016. I hovedstaden ble det fire fulle sesonger, den siste gjenforent med Dag-Eilev Fagermo, før han nå fortsetter i Odd.

Tidligere fredag ble det også klart at Vålerenga og Johan Lædre Bjørdal ble enige om å terminere kontrakten et halvt år tidligere enn planlagt, og bare timer senere kom endelig bekreftelsen på at Jonatan Tollås Nation blir med videre.

Les også: Layouni skal være enig om en overgang til Vålerenga – Lædre Bjørdal er ferdig (+)