Sport

Berge og Sheffield United fortsatt sist uten seier

(West Bromwich - Sheffield United 1-0). Sander Berge og Sheffield United får det ikke til å stemme i Premier League denne sesongen. Lørdag ble det på ny sjansesløsing, og 0-1-tap mot West Bromwich.

Etter ti serierunder ligger Sheffield United fortsatt helt sist i Premier League, med ett fattig mål. Det er kun blitt fire mål. Mot West Bromwich så man tydelig at Sheffield sliter med å få ballen i mål. Gjestene hadde et tosifret antall sjanser, men fikk aldri ballen i mål.

Sander Berge spilte hele kampen. Nordmannen brente en stor sjanse, og var involvert i baklengsmålet som ga tap. Det kom etter 13 minutter da en klarering fra Berge ble fanget opp av Conor Gallagher, som fyrte løs en markryper som gikk i mål fra utenfor 16-meteren.

Sheffield United gjorde et ærlig forsøk på å skape sjanser. Flere ganger endte det i gode avslutningsmuligheter, som da Berge fikk muligheten fra skrått hold. Nordmannen fyrte løs med stor kraft, men ballen gikk like over mål.

En situasjon som ble symptomatisk for vanskelighetene Sheffield United er i, kom etter en times tid. Oliver Burke fikk muligheten fra 5-6 meter, men skjøt ballen milevis over mål.

Det ble lagt til hele sju minutter, noe som ga Sheffield United tid til å skape en rekke sjanser også i tilleggstiden. Selv fra to meters hold endte ballen over mål. Sheffield så rett og slett ut til å trenge nesten en hel omgang i tilleggstid for å kunne skape mål.

Når ikke sånne sjanser ender med mål, lukter det kraftig nedrykk av Sander Berges klubb. West Brom er på den første sikre plassen, fem poeng foran Sheffield United.

KAMPFAKTA
West Bromwich – Sheffield U. 1-0 (1-0)

Mål: 1-0 Conor Gallagher (13).

Dommer: Mike Dean.

Gult kort: Branislav Ivanovic, Matheus Pereira, West Bromwich, Oliver Norwood, Sander Berge, John Egan, Sheffield U..

West Bromwich (5-4-1): Sam Johnstone – Darnell Furlong, Semi Ajayi, Branislav Ivanovic, Kyle Bartley, Conor Townsend (Filip Krovinovic fra 75.) – Callum Robinson (Hal Robson-Kanu fra 65.), Romaine Sawyers, Conor Gallagher, Matheus Pereira – Karlan Grant (Matt Phillips fra 75.).

Sheffield U. (3-5-2): Aaron Ramsdale – Chris Basham, John Egan, Kean Bryan (John Lundstram fra 63.) – George Baldock, Sander Berge, Oliver Norwood (Rhian Brewster fra 54.), John Fleck, Max Lowe – Oli McBurnie, Oliver Burke (Lys Mousset fra 74.).

Premier League menn lørdag, 10. runde:

Brighton – Liverpool 1-1, Manchester C. – Burnley 5-0, Everton – Leeds 0-1, West Bromwich – Sheffield U. 1-0.

Spilt fredag: Crystal Palace – Newcastle 0-2 .

Spilles søndag: Southampton – Manchester U., Chelsea – Tottenham, Arsenal – Wolverhampton.