Sport

Kvinnenes cupfinale flyttes fra Ullevaal

Cupfinalen for kvinner mellom Vålerenga og LSK Kvinner må flyttes fra Ullevaal. Det opplyser NFF.

Cupfinalen ble tidligere utsatt fra 6. til 13. desember som følge av at Toppseriens siste runde ble flyttet på grunn av koronasmitte.

Kvinnenes cupfinale var endelig tilbake til Ullevaal etter å ha måttet spille andre steder de siste seks årene, men nå blir det ikke noe av. Årsaken er byggearbeider og faren for å ødelegge dekket på landslagsarenaen.

– Ullevaal stadion har fått beskjed om at det ikke avvikles cupfinale der. Det er to grunner til det: dekket og faren for å ødelegge det, og fasilitetene. Det bygges om garderober i inngangspartiet nå. Vi skulle klart det med hotell og styrkerom på den opprinnelige datoen, men nå som det er blitt flyttet blir det vanskelig, sier konkurransedirektør Nils Fisketjønn i NFF til VG.

Det er ikke bestemt hvor finalen skal spilles.

På grunn av koronapandemien ble mennenes cup avlyst i år, mens kvinnenes turnering ble avviklet med et redusert antall lag.

Les også: NFF gjør Vålerenga-justering – flytter VIF-Rosenborg (+)

Trikkeligaen er en podkast fra Dagsavisen om oslofotball. Den kan høres på Apple Podcasts her, på Spotify her, eller der du vanligvis finner podkaster. I tillegg kan du høre den i spilleren under: