Sport

KFUM med sju strake kamper uten tap: – Det sier noe om kvaliteten i laget

KFUM Oslo og Jørgen Isnes viste at laget fortsatt var i form da de slo Jerv borte søndag ettermiddag. Nå er ambisjonen om kvalifiseringsspill til Eliteserien innen rekkevidde.

LEVERMYR STADION (Dagsavisen): En smørblid KFUM-trener møtte pressen på Levermyr stadion etter kampslutt. Jørgen Isnes var naturligvis i godt humør etter Kåffas 1-0 seier mpt Jerv.

– Om jeg er fornøyd, ja? Dette er akkurat som det skal være på en vanskelig bane i regnværet, sa KFUMs hovedtrener Jørgen Isnes til Dagsavisen i mediesonen like etter at dommeren blåste i fløyta.

Les også: KFUM kjempet seg til tre poeng i Grimstad (DA +)

Hadde en plan B

For selv om det vår "Kåffa" som dro med seg alle tre poengene hjem til Oslo, var det ikke like fin fotball som ble spilt som i forrige kamp mot Ull/Kisa på Ekeberg onsdag. Det var ingen tvil om at været etterhvert preget KFUMs spillestil i Grimstad.

– Vi hadde en plan B, ja. Vi slår litt lengre baller i andreomgangen og prøver å vinne noen baller høyt oppe i banen i stedet for å spille oss opp. Det synes jeg vi håndterer bedre i andre- enn i førsteomgangen, for de siste 45 minuttene er meget bra gjennomført, forteller Isnes.

Isnes la ikke skjul på at KFUM var noe heldige i førsteomgangen.

– I starten av kampen er vi heldige, men heldigvis fremstår hele laget veldig solide defensivt. Jerv kommer jo til noen sjanser, men vi kaster oss inn i ekstremt mange avgjørende situasjoner. Vi får en tå på ballen her og der, og skal man vinne her, så må man gjøre det. Det gjorde vi i dag, smiler hovedtreneren.

Matchvinner Gueye

Kampens eneste mål skulle nemlig komme på corner, og det var en god stund siden sist at midstopper Mansour Gueye hadde gjort mål. For første gang på over to år stanget Gueye inn målet på corner, og Isnes mener at midtstopperen var svært avgjørende. Både med scoring, men også defensivt.

– Jeg kaller Mansour for "High Tower", jeg, fra politihøgskolen. Både scoringen han gjør, men også forsvarspillet er outstanding i dag, forteller Jørgen Isnes rosende.

Med nok en seier til laget fra Ekeberg, står Kåffa med sju strake kamper uten tap. Imponerende, ifølge hovedtreneren.

– Det sier noe om kvaliteten i laget. Vi har fått spillere tilbake fra skade som har ført til spesielt bedre struktur defensivt, men også offensivt. Det gjør at vi drar i land imponerende trepoengere for tiden, avslutter en seiersblid Jørgen isnes.

KFUM Oslo ligger nå på kvalikplass i OBOS-ligaen, på sjetteplass to poeng bak Åsane.

Mer fra Dagsavisen