Sport

Lagerbäck avviser King-trøbbel – Henriksen trolig klar

Landslagssjef Lars Lagerbäck ligger an til å ha hele troppen tilgjengelig når han skal plukke ut startoppstillingen til skjebnekampen mot Serbia torsdag.

Oslo 20201007. 
Assistenttrener Per Joar Hansen og landslagssjef Lars Lagerbäck før treningen til herrelandslaget i fotball på Ullevaal Stadion.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Joshua King så ut til å ha fått seg en smell på trening, og Markus Henriksen har slitt med en vond legg de siste dagene. Likevel hadde landslagssjef Lars Lagerbäck gode nyheter da han møtte pressen onsdag.

– Markus var med hele treningen. Det virker ikke som han har noen problemer. Medisinerne får sjekke om han får noen reaksjon etter dette, og om han har noen smerter som kan påvirke prestasjonen hans, sa svensken.

– Utenom spørsmålstegnet rundt ham, er alle disponible for å bli tatt ut i startoppstillingen, fortsatte Lagerbäck.

På spørsmål om smellen King fikk onsdag, var tilbakemeldingene beroligende.

– Han fikk tydeligvis en liten stukning. Han hadde litt kjenning, men de bedømte det dit hen at han ikke har noen problemer, sa Lagerbäck med henvisning til det medisinske apparatet.

Markus Henriksen gikk haltende av banen i eliteseriekampen mot Odd med en leggskade søndag.

Norge tar imot Serbia på Ullevaal i EM-kvalifiseringen torsdag. Vinneren møter enten Skottland eller Israel i november om en ledig EM-plass.

Les også: Landslaget til kamp mot bekmørk statistikk: – Må gjøre som vi pleier