Oppturen fortsatte for Deila – slo klubben til Beckham

Ronny Deila har fått fart på New York City FC i MLS-fotballen. Lørdag vant klubben 3-2 borte mot David Beckham-eide Inter Miami.

Seieren var den sjette på de ni siste kampene for Deilas menn. Nordmannen fikk tidligere i år en stri start på trenerjobben i USA, men har i høst greid å snu tapstrenden.

Alle målene i Miami ble scoret før pause. Alexandru Mitrita var sentral og ordnet målene som ga NYCFC ledelse på 1-0 og 3-2. I mellomtiden utlignet Lewis Morgan to ganger for hjemmelaget, mens svenske Anton Tinnerholm gjorde gjestenes 2-1-scoring.

Deilas lag klaret opp til 5.-plassen i Eastern Conference med lørdagens seier. Etter 15 oppgjør står NYCFC med 23 poeng. Columbus Crew topper avdelingen med sine 31 poeng.

Inter Miami, som startet opp som nytt lag i MLS før sesongen, har kun plukket elleve poeng. Tidligere superstjerne David Beckham er blant klubbens eiere.

Jakob Glesnes spilte samtlige minutter for Philadelphia Union i 1-2-tapet borte mot Toronto lørdag. I en annen kamp ble Ola Kamara byttet ut etter 67 minutter da DC United tapte 0-4 i hjemmemøtet med Atlanta United.