Sport

Slik tror Dagsavisen årets Premier League-sesong ender

Selv om det knapt har gått halvannen måned siden forrige sesong ble avsluttet, har dagen kommet for den nye Premier League-sesongen. Med litt i overkant av tre uker igjen av overgangsvinduet, har vi dristet oss til følgende tips.

1) Manchester City

En uvanlig svak ligasesong for Manchester City å være forrige sesong, mye takket være store skadeproblemer i forsvaret. Klarte aldri å erstatte Vincent Kompany, verken på eller utenfor banen, og med langvarige skader på Aymeric Laporte og mye rot bakover var de aldri i nærheten av å true Liverpool. Har i år mistet Leroy Sane og David Silva, men kan erstatte dem sportslig med Phil Foden og nyinnkjøpte Ferran Torres.

FILE PHOTO: FILE PHOTO: Soccer Football - Premier League - Manchester City v Norwich City - Etihad Stadium, Manchester, Britain - July 26, 2020 Manchester City's David Silva is replaced in his last match with Manchester City, as play resumes behind closed doors following the outbreak of the coronavirus disease (COVID-19) Pool via REUTERS/Dave Thompson EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  Please contact your account representative for further details./File Photo/File Photo

David Silvas magiske touch vil bli sårt savnet, men tomrommet trenger ikke å bli så stort sportslig. Det å miste hans lederegenskaper, og den vinnerkulturen han og Kompany stod for, er nok verre å erstatte. Sergio Agüeros skadeproblemer spiller naturlig nok inn, men offensivt står de fortsatt ikke tilbake for noen i ligaen. Problemene ligger bakover i banen, og der må de fortsatt hente inn en midtstopper. Har kjøpt Nathan Aké, men han er langt fra god nok til å kjempe på det høye nivået City skal kjempe på, og det trengs nok minst én back inn.

Enn så lenge Kevin de Bruyne forblir skadefri, har City det mange mener er verdens beste midtbanespiller til å lede an i kampen om ligagullet. Offensivt er de mer enn gode nok, men uten ytterligere forsterkninger bakover kan det fort være at de dropper for mange poeng i år igjen. Samtidig har Pep Guardiola fått tid til å reflektere rundt forrige sesong, der han tapte rekordmange kamper, og med Aymeric Laporte i en hel sesong skal du ikke se bort fra at han kommer opp med en god løsning også defensivt. Der Liverpool taper på ikke å ha supportere, kan det spille inn til Citys fordel.

Les også: To City-spillere testet positivt på korona

2) Liverpool
De regjerende mesterne fra Liverpool har bare signert Kostas Tsimikas så langt, og har ikke investert mye i stallen de siste to sesongene. Det snakkes nå om Thiago Alcantara inn fra Bayern München, som ville vært en klassesignering, og da eventuelt Gini Wijnaldum ut. Timo Werner glapp til Chelsea på grunn av økonomiske hensyn, og måten utfordrerne har forsterket seg på gjør at vi tror konkurransen blir hardere denne sesongen.

Etter to eventyrlige sesonger, skal det bli vanskelig å holde oppe det trykket Liverpool har hatt de siste to sesongene. Ligagullet er endelig tilbake på Merseyside, og siden har prestasjonene vært alt annet enn bra. Nå er det en ny sesong med blanke ark, men den psykologiske effekten ved å vinne ligaen i fjor og Champions League året før kan bidra til at laget ikke leverer på et like skyhøyt stabilt nivå som de to siste sesongene.

Vil også lide av at de må spille for tomme tribuner på Anfield gjennom store deler av sesongen, og historien viser hvor vanskelig det er å skulle forsvare et ligagull. Vi tror Manchester City hever seg noen hakk, og Liverpool senker seg noe, men at det vil bli uhyre jevnt igjen denne sesongen. Som det var for to år siden, da City vant med ett poeng.

Les også: Liverpool feiret med målfest før etterlengtet pokaloverrekkelse: – En drøm siden jeg var gutt

3) Chelsea
Roman Abramovich har virkelig åpnet pengesekken denne sommeren, i det som kanskje er det sterkeste overgangsvinduet noe lag har hatt i Premier Leagues historie. Etter overgangsnekten forrige sesong, og blant annet med salget av Eden Hazard, har Chelsea virkelig brukt penger for å forsterke laget. Inn har Timo Werner kommet på topp, med Kai Havertz like bak. Hakim Ziyech erstatter Willian på en glimrende måte, og i forsvaret har Ben Chilwell og Thiago Silva kommet inn for å forsterke de bakre rekkene.

Keeperplassen er fortsatt et spørsmålstegn, men der ryktes Rennes-keeperen Edouard Mendy kraftig inn. Samtidig skal man ikke avskrive Kepa, som er verdens dyreste keeper. Hadde riktignok ingen god sesong i fjor, men også David de Gea trengte noen sesonger før han presterte stabilt i verdensklasse. Håpet er at Thiago Silva med sin erfaring og rutine skal styre forsvaret, og med ett års mer erfaring hos Christian Pulisic og Mason Mount blant annet kan Chelsea faktisk være en gullkandidat i denne sesongen.

Det som taler mot Chelsea denne sesongen er hvor kjapt Frank Lampard klarer å få alle de nye spillerne sine til å klikke sammen, da det ikke bare er enkelt å få så mange nye spillere til å bli samspilt uten en ordentlig oppkjøring. Kepa slapp inn 10,6 mål mer enn forventet skal vi tro statistikken, og Chelsea var det laget som slapp inn flest mål av samtlige lag etter kontringer. I tillegg må det fortsatt stilles spørsmålstegn rundt Lampards kvalitet som manager.

Les også: Derfor vil Chelsea vrake verdens dyreste keeper

4) Manchester United
Etter jul gikk det på skinner for Ole Gunnar Solskjærs prosjekt i Manchester United, mye takket være inntoget til Bruno Fernandes. Portugiseren hadde en enorm påvirkning på lagets prestasjoner, og spillerne rundt seg. Er avhengige av at den påvirkningen ikke har dabbet av i sommer, da laget så veldig sluttkjørt ut mot slutten av forrige sesong. Har kjøpt Donny van de Beek fra Ajax, og fått tilbake Dean Henderson fra lån i Sheffield United.

Det virkelige store spørsmålet her er om klubben får signert Jadon Sancho eller ikke. Det vil naturligvis ha en stor påvirkning på klubbens prestasjoner neste sesong, da laget har skreket etter en høyreving i flere sesonger. Kan med hell også forsterke seg på stopperplass, og Sergio Reguilon er blant dem som ryktes inn på venstrebacken.

Spranget opp til Liverpool og Manchester City er formidabelt, og det skal mye til for å kutte ned det over en sommer. Det offensive arsenalet i Marcus Rashford, Mason Greenwood og Anthony Martial med støtte av Bruno Fernandes og Paul Pogba er veldig spennende, men så spørs det om stabiliteten er tilstede for å ta opp kampen med de beste gjennom en hel sesong. Er nok litt for sårbare om formkurvene til de offensive spillerne peker feil vei, da laget fortsatt er preget av individuelle prestasjoner og ikke så mye kollektivt angrepsspill. Derfor er det for tidlig å snakke om gull.

Les også: «Hvis Manchester United mener noe med satsingen på Solskjær, må de åpne pengesekken»

5) Tottenham
José Mourinhos menn var veldig skadeplaget forrige sesong, og mistet Harry Kane og Son-Heung Min i lengre perioder av sesongen. Klubben er avhengige av at de to fyrer på alle sylindre, og at Dele Alli finner tilbake til formen for et par-tre sesonger siden. Forsvaret bør forsterkes med Matt Doherty inn, som også bringer mye offensiv kraft, og på midtbanen kan Pierre-Emile Høibjerg være en stabiliserende faktor.

Mourinho er en taktiker av rang, og har for vane å vinne titler og bygge gode lag i de klubbene han er i. De siste årene har trenden likevel vært at sesong to har vært den beste, før han får sparken midtveis i sesong tre. Det er lite som skiller Arsenal og Tottenham, og begge er avhengige av at de offensive essene holder seg skadefrie hele året.

Les også: Keeperveteranen Hart til Tottenham

6) Arsenal
Har vist klare tegn til forbedring etter at Mikel Arteta tok over som manager, men er fryktelig avhengig av Pierre-Emerick Aubameyang. Hans ventede kontraktfornyelse er gull verdt for nord-londonerne, som ellers har hentet inn Willian og Gabriel. Ceballos er tilbake på et nytt lån, mens Cedric og Pablo Mari har gjort sine lån permanente. William Saliba blir også et meget spennende bekjentskap i Arsenals bakre rekker, som har vært usedvanlig porøst de siste årene.

Du vet aldri hva du får med David Luiz, og når han skal stå for erfaringen og lede et forsvarsledd med unge og urutinerte stoppere kan hva som helst skje. Usikkerhetsmomenter er det også på midtbanen. Hva som skjer med Mezut Özil fremover er det ingen som vet. Var tilbake i spill i en treningskamp før sesongen, og kan være en tilvekst igjen hvis han gidder eller får spille. Som sagt veldig avhengig av Aubameyang, men har mange talentfulle unggutter som vil bite bedre fra seg i en hel sesong under Arteta.

Les også: Arsenal tok den nye sesongens første trofé

7) Everton
Ved siden av Chelsea er Everton blant de desiderte vinnerne på overgangsmarkedet. Har blant annet hentet James Rodriguez fra Real Madrid, som har 64 millioner følgere på sosiale medier mot Evertons fire (!). Rodriguez kvaliteter er ubestridt, men han har ikke helt fått ut potensialet siden han brøt igjennom under VM i Brasil i 2014. Kantspiller Allan fra Napoli, og Abdoulaye Doucoure fra Watford er også klare forsterkninger.

Med en nesten helt ny midtbane, som passer bedre inn i manager Carlo Ancelottis måte å spille fotball på, tror vi årets Everton-utgave vil stå fram langt bedre enn de har gjort de siste årene. Laget fra den blå delen av Merseyside ender omtrent alltid på samme posisjon, men svinger voldsomt i prestasjonene. I år bør det være mer stabilitet og bedre prestasjoner i vente fra et ganske stabilt forsvar, og med Richarlison og Domenic Calvert-Lewin på topp.

FILE - In this Sunday, June 23, 2019 file photo, Colombia's James Rodriguez gives a thumbs up before a Copa America Group B soccer match against Paraguay at Arena Fonte Nova in Salvador, Brazil. James Rodriguez joined Premier League club Everton on Monday, Sept. 7, 2020 in an attempt to revive a career that faltered at Real Madrid. Signed by the Spanish giants after capturing world football with a stunning goal for Colombia at the 2014 World Cup, Rodriguez couldn’t match those highs in Madrid. (AP Photo/Ricardo Mazalan, file)

James Rodriguez er langt mer populær en sin nye klubb på sosiale medier. Foto: Ricardo Mazalan / AP

8) Wolves

Wolverhampton spilte seg rett inn i Europaligaen etter opprykket, og det var noe laget fikk svi for ved starten av forrige sesong. Fikk en fryktelig tøff start på sesongen med kun to seiere på det første elleve kampene, og slet med å takle både liga og europaliga-spill med en relativt tynn stall som roteres lite. Endte likevel på en sterk 7. plass, og takket være koronapausen spilte Wolves kamper i godt over 365 dager forrige sesong.

Har hatt stor suksess med sine vingbacker Matt Doherty og Johnny Otto de siste to sesongene, men nå er Doherty solgt til Tottenham og Otto er langtidsskadet. Har som vanlig erstattet dem med talentfulle spillere fra Porto, men det er usikkert på om de går rett inn i laget og blir direkte erstattere. Har også kjøpt stortalentet Fabio Silva fra Porto, som skal gi Raul Jimenez og Diego Jota konkurranse på spissplass. Å slippe Europacup-spill vil være en fordel, og kan hvis alt klaffer spille seg inn i topp seks igjen, men usikkerheten rundt vingbackene er for stor til at vi har dem høyere.

Les også: Sevilla endte Wolves' maratonsesong

9) Leicester
Har klart det få andre lag har klart, og det er å bryte seg inn i topp fire. Riktignok endte klubben på femteplass i fjor, etter svak form da lagene startet opp igjen etter koronapausen. Kun tre lag tok færre poeng, og to av de tre lagene rykket ned. Siden ligagullet tilbake i 2016, har Leicester levert stabilt på et høyt nivå, men den formkurven må uansett bekymre Brendan Rodgers. Evigunge Jamie Vardy leverer varene på topp, noe laget er voldsomt avhengige av, men som 33-åring må det på ett eller annet tidspunkt også begynne å butte litt for den målkåte bakromsspissen.

Har i år mistet Ben Chilwell til Chelsea, men erstattet han med Atalantas Timothy Castagne. Har så langt også klart å beholde James Maddison, som er viktig for lagets sjanser. Var i likhet med Leicester i veldig dårlig form mot slutten av sesongen, og vi tror det skal bli vanskelig for Leicester å kjempe seg inn i kampen om plass i Europa i år. Også med tanke på at laget skal spille i Europaligaen, som vil bli en tøff test for spillestallen med et allerede tett kampprogram.

Les også: Målmaskinen Vardy forlenget med Leicester

10) Southampton
Etter å ha tapt 9-0 for Leicester på hjemmebane i oktober så tingene veldig mørkt ut for Southampton og manager Ralph Hasenhüttl. Men anført av en glimrende Danny Ings, som sto for omtrent halvparten av alle målene Southampton scoret forrige sesong, endte «The Saints» på en solid 11. plass til slutt etter en forrykende siste halvdel.

Etter jul var det nemlig bare tre lag som tok flere poeng i Premier League, og laget fra sørkysten fikk virkelig godt betalt for å beholde manager Hasenhüttl. Har mistet Pierre-Emile Høibjerg til Tottenham, noe som er et tungt slag, men fått inn Kyle Walker-Peters på en permanent overgang. Holder Danny Ings seg skadefri, tror vi på topp ti. Såvidt.

Les også: Ubeseirede Hasenhüttl kåret til månedens manager i juli

11) Newcastle
Sommerens store snakkis i Newcastle har vært et potensielt oppkjøp fra Saudi-Arabias kronprins Mohammed Bin Salman, som ville bragt enorm rikdom til St James' Park. Det oppkjøpet ble stoppet av Premier League, og dermed er det fortsatt forhatte Mike Ashley som styrer skuta i Newcastle.

Etter gryende optimisme under Rafa Benitez, falt mye av det ut av vinduet da Steve Bruce tok over. Styrte likevel skuta inn til en trygg 13. plass i fjor, og med forsterkningene de har gjort i år tror vi de kan ta et lite steg oppover i år. Bournemouth-duoen Ryan Fraser og Callum Wilson er klare offensive forsterkninger, og sammen med Allan Saint-Maximin kan de skape problemer for mangt et forsvar.

Callum Wilson har slitt med store skadeproblemer, og det er usikkert om han og Fraser finner tilbake 2018-sesongen da duoen kombinerte for 12 mål, som fortsatt er Premier League-rekord siden det ble 38 kamper. Kan trygt si at de ikke har klart å følge det opp, og Wilson har faktisk bare tre mål på sine 28 siste kamper. Det er også noe med Steve Bruce som instinktivt gjør at du egentlig ikke helt har trua på han, men vi er likevel optimister på Geordienes vegne.

Les også: «Det er alltid noen som har det verre – Newcastle-fansen for eksempel»

12) Burnley
Burnley har en spillestil som baserer seg på knallgod defensiv organisering, og er bunnsolide bakover med Nick Pope i mål med Ben Mee og James Tarkowski like foran seg. Midtbanen består av mange erketypiske krigere, som løper sokkene av seg i hver kamp, og Chris Wood på topp er alltid vond å møte. New Zealenderen leverer et stabilt tosifret antall mål per sesong, sammen med spissmakker Ashley Barnes.

Slipper distraksjonen fra Europa som de slet fryktelig med den sesongen de var med der, og siden Sean Dyches lag kanskje er det best defensivt organiserte laget i ligaen, havner de nok en gang trygt midt på tabellen.

Burnley's New Zealand striker Chris Wood (R) celebrates after scoring a goal during the English Premier League football match between Burnley and Wolverhampton Wanderers at Turf Moor in Burnley, north-west England on July 15, 2020. (Photo by Paul ELLIS / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Alle lag i ligaen vet at det blir en tøff dag på jobben mot Burnleys Chris Wood. Foto: Paul Ellis / AFP.

13) Sheffield United
Sander Berges klubb hadde et strålende inntog i Premier League forrige sesong, og kjempet lenge om plass i Europa. Chris Wilders mannskap kjemper knallhardt, og baserer også spillet sitt på en sterk defensiv enhet. Til forskjell fra i fjor er resten av lagene i divisjonen nå mer forberedt på hva som møter dem, og ingen kommer til å undervurdere hvor tøft og vanskelig det er å møte Sheffield United neste sesong.

Dean Henderson er byttet ut med Aaron Ramsdale på keeperplass, noe som ikke ser ut til å være en forsterkning. Det samme kan sies om Jaydon Bogle, Ethan Ampadu og Oliver Burke, som er blant de andre forsterkningene. Burke, skal sammen med Oli McBurnie, David McGoldrick og Lys Mousset stå for målene. Det stinker ikke mål, og for et lag som i stor grad baserer seg på ettmålsseiere og som skaper veldig få sjanser kan det bli en vrien sesong å følge opp.

Sheffield United's Sander Berge celebrates after scoring the opening goal of his team during the English Premier League soccer match between Sheffield United and Tottenham Hotspur at Bramall Lane in Sheffield, Thursday, July 2, 2020. (Jason Cairnduff/Pool via AP)

Sander Berge har fått nytt draktnummer, og går fra 32 til nummer 8 denne sesongen. Foto: Jason Cairnduff / AP

14) Leeds
Leeds er tilbake i Premier League for første gang siden 2004, og 16 år etter nedrykket er det den genierklærte manageren Marcelo Bielsa som har ført en av Norges mest populære fotballklubber tilbake i det gode selskap.

Bielsas lag har en enorm arbeidsinnsats, og hadde god kontroll på opprykket takket være en god defensiv innsats. Har mistet Ben White tilbake til Brighton, som vil være et savn, og mye ansvar faller da på kaptein Liam Cooper.
Landslagsspissen Rodrigo Moreno er kjøpt inn, og skal sammen med landsmann Pablo Hernandez stå for de viktigste offensive bidragene.

Leeds største styrke er kollektivet, og måten Marcelo Bielsa har fått spillerne til å jobbe sammen for hverandre. De to sesongene i Championship har vist det, men etter at de fortjent rykket opp i fjor og da holdt helt inn mistet laget energien og spruten som trengs for å spille Bielsa-ball sesongen før. Skjer det i Premier League kan laget være ille ute, så alt kan egentlig skje.

Les også: Leeds hentet spansk landslagsspiss for klubbrekordsum

15) West Ham
West Ham har egentlig gode nok spillere til å komme høyere opp på tabellen, men en manager i David Moyes som sjelden får det beste ut av mannskapet han rår over. Tomas Soucek var veldig god på lån siste halvdel av sesongen, og er nå signert permanent.

Yarmolenko, Fornals, Felipe Anderson, Manuel Lanzini og Sebastian Haller har mer enn nok kvalitet til å skyte West Ham oppover på tabellen om de fungerer, mens Mark Noble, Declan Rice, Soucek og Issa Diop skal bidra til grei defensiv stabilitet. Blant de seks siste kan alle rykke ned, men vi mener at West Ham har det største potensialet av de seks, til tross for at de har David Moyes som manager.

Les også: Dette er nyhetene i årets Premier League-sesong

16) Crystal Palace
Roy Hodgson er den samme gamle luringen som han alltid har vært, og lagene hans klarer alltid å berge plassen. Eberechi Eze er hentet inn fra QPR og Michy Batshuayi fra Chelsea for å ta opp kampen med Christian Benteke og Jordan Ayew på topp, noe som ikke er spesielt vanskelig siden det er en duo som neste aldri scorer mål.

I skrivende stund har de fortsatt Wilfried Zaha, som er deres viktigste angrepsvåpen uansett hvor misfornøyd han er.  Avsluttet sesongen forferdelig, og viste klare nedrykkstendenser etter jul. Scorer svært få mål, skaper nesten ingen sjanser og sliter med en aldrende tropp. Er likevel godt organisert defensivt, og med Roy Hodgson som manager klarer de nok på ett eller annet vis å ha akkurat nok å by på til å sikre et nytt år i divisjonen.

Crystal Palace's manager Roy Hodgson reacts during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Tottenham at the Selhurst Park stadium in London, Sunday, July 26, 2020. (Will Oliver/Pool via AP)

Roy Hodgson har mer enn nok å gruble over med sitt Crystal Palace. Foto: Will Oliver / AP.

17) Aston Villa
Hadde teknologien fungert, ville Aston Villa spilt i Championship denne sesongen. Det kan det fort ende opp med at de gjør neste sesong likevel, da vi spår en ny sesong på kanten av stupet. Er helt avhengig av å beholde Jack Grealish, noe de ser ut til å gjøre med litt under en måned igjen av overgangsvinduet.

Har fått inn Ollie Watkins, som pøste inn mål for Brentford forrige sesong, og selv om det ikke er en garanti for suksess i divisjonen under er det forsøket verdt. Har ikke gjort noe for å tette et lekk forsvar som slipper inn for mange mål. Lå under streken nesten hele forrige sesong, og det blir neglebiting hele veien inn i år også.

Les også: Nyland reddet av teknisk kollaps da Villa tok viktig poeng

18) Brighton
Brighton har vært på kanten av stupet de siste sesongene, og vi tror ikke det blir noe annerledes denne sesongen. Har en god keeper i Matt Ryan, og kaptein Lewis Dunk er solid som alltid. Fått tilbake Ben White som var strålende på utlån i Leeds, og har byttet Shane Duffy med Joel Veltman, som passer bedre inn manager Graham Potters spillestil. Tariq Lamptey har gjort lånet fra Chelsea permanent, og kan være en viktig bidragsyter både offensivt og defensivt fra backen.

Fått hjem Adam Lallana fra Liverpool, og har spennende spillere i Leandro Trossard, Pascal Gross og Davy Pröpper. Sliter likevel med å score, og det blir et tungt ansvar på Neal Maupay der. Skal få slite med å berge plassen også denne sesongen, men Graham Potter har fått mye skryt for sin mer spillende spillestil som han har tatt med seg fra tiden i Östersund. Det kan være det som bikker Brightons vei, men vi tror det akkurat ikke holder.

19) Fulham
Forrige gang Fulham var oppe hentet de inn et helt nytt lag, og rykket ned med glans etter å ha brukt over 1,5 milliard på nye spillere som aldri klarte å bli samspilte nok. Scott Parker har hentet betraktelig mindre i år, men skaffet seg en god keeper i Alphonse Areola. Southampton-duoen Mario Lemina og Harrison Reed er hentet inn. Har vel ikke vist at de holder Premier League-nivå, og det er vel egentlig en gjennomgangsmelodi for store deler av Fulham-stallen.

Aleksandar Mitrovic må ha en like god sesong i år som han hadde i Championship, men selv med over 20 mål for serberen skal det mye til for at Stefan Johansens lagkompiser berger plassen. Ser man på laget Scott Parker har, virker det rett og slett til å være litt for lite kvalitet på de aller fleste plassene til at de skal berge plassen.

Les også: Venstreback Bryan sendte Fulham til Premier League

20) West Bromwich
Gjorde alt de kunne for å unngå å rykke opp i fjor, med en horribel avslutning på sesongen. Avsluttet med tre uavgjort og ett tap, og rykket opp grunnet en tilsvarende Brentford-kollaps de siste to kampene.

Har fått inn Matheus Pereira og Grady Diangana som vil forsterke laget, men på papiret ser ikke laget ut til å være i nærheten av bra nok. Hverken Hal Robson-Kanu eller Charlie Austin scorer nok mål, og defensivt er det heller ikke all verden. Vi tror det går rett ned igjen med Slaven Bilic og hans menn.

FILE - In this Monday, March 6, 2017 file photo, then West Ham manager Slaven Bilic watches the English Premier League soccer match between West Ham and Chelsea at London Stadium. Former Croatia coach Slaven Bilic is back in club management at second-tier team West Bromwich Albion in England, it was announced Thursday, June 13, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth, file)

Det kan gå mot en tung sesong for Slaven Bilic og hans menn. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP

Mer fra Dagsavisen