Sport

Keeperveteranen Hart til Tottenham

Tottenham bekrefter tirsdag at klubben har sikret seg veteranmålvakten Joe Hart. 33-åringen har signert en toårskontrakt.

Burnley's English goalkeeper Joe Hart applauds the fans following the English Premier League football match between Leicester City and Burnley at King Power Stadium in Leicester, central England on November 10, 2018. - The match ended in a draw at 0-0. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Harts kontrakt med Burnley gikk ut etter forrige sesong, hvilket betyr at han går vederlagsfritt til sin nye arbeidsgiver.

Den tidligere engelske landslagsmålvakten blir etter alle solemerker tredjevalget i klubben bak Hugo Lloris og Paulo Gazzaniga.

33 år gamle Hart har 75 landskamper for England.

Han gjennomgikk den medisinske testen i klubben mandag.

Hart var Manchester City-spiller fra 2006 til 2018. I den perioden var han utlånt en rekke ganger, men ble samtidig også Premier League-mester to ganger. I tillegg bidro han til to triumfer i ligacupen og én seier i FA-cupen.

Han kom til City fra Shrewsbury.

(©NTB)