Sport

Solskjær har bedt United-spillere i utlendighet returnere til England

Manchester United-sjef Ole Gunnar Solskjær vil ha alle spillerne sine på plass i Manchester i løpet av de neste sju dagene, skriver BBC.

Det kan tolkes som et tegn på at det er bevegelser rundt treningsrestriksjonene som nå gjelder for Premier League-spillerne som følge av koronapandemien.

United-spillerne fikk tillatelse til å reise til sine hjemland da det ble klart at det ikke kom til å bli noen snarlig retur til treningsfeltene. Det skal ikke foreligge noen eksakt dato for når de må melde seg på Uniteds treningsfelt, men Solskjær har ifølge BBC gitt dem beskjed om at de må være på plass i Manchester i løpet av den neste uken.

Klubben ønsker angivelig å ha alle spillerne i posisjon til å starte arbeidet på treningsfeltet så snart de får klarsignal til det.

Førstkommende mandag holder de 20 Premier League-klubbene en ny videokonferanse der de skal diskutere alternativer for å fullføre sesongen 2019/20. Det gjør de dagen etter at statsminister Boris Johnson skal legge fram sitt «veikart» for gjenåpning av samfunnet. (NTB)

Mer fra Dagsavisen