Sport

Ahlholm har skrevet kortidsskontrakt med ny klubb

Bytter Vålerenga med Storhamar.

OSLO  20190124.
Vålerengas Rasmus Ahlholm under eliteseriekampen i ishockey mellom Vålerenga og Manglerud i Furuset Forum torsdag kveld.
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Den tidligere Vålerenga-yndlingen Rasmus Ahlholm ble torsdag kveld presentert som Storhamars nyeste forsterkning, på Hamar-klubbens egne hjemmesider.

Svensken ble toppscorer i GET-ligaen i fjor, og har vært en svært sentral brikke i Vålerenga-laget siden han kom til klubben fra Manglerud Star før 2016/2017-sesongen.

29-åringen spilte 159 kamper i serie og sluttspill, og tok 202 poeng på de tre sesongene han hadde i VIF før han sa takk for seg før årets sesong. Tidligere i år har han trent med gamleklubben Manglerud Star, men nå skal han hjelpe Storhamar den neste måneden.

– Rasmus Ahlholm har signert en en-månedskontrakt med Storhamar Hockey. Den 29 år gamle forwarden er godt kjent for publikum etter fire sesonger i Get-ligaen med Manglerud Star og Vålerenga. Sist sesong var han toppscorer i Get-ligaen med 81 poeng i grunnspillet. Signeringen kommer først og fremst på grunn av skadesituasjonen i laget, skriver Storhamar på sitt eget nettsted.

LES OGSÅ: Ahlholm om bruddet med VIF: – Du kan lese mellom linjene

Pål Karstensen

Pål Karstensen

Frontsjef og journalist i sportsredaksjonen