Sport

Presset øker for Ole Gunnar Solskjær og Manchester United

Manchester United har ikke vunnet borte siden mars.

Manchester United's manager Ole Gunnar Solskjaer arrives before the start of the English Premier League soccer match between West Ham and Manchester United at London stadium in London, Sunday, Sept. 22, 2019. (AP Photo/Leila Coker)

Søndag tapte Manchester United 0–2 for West Ham i London. United har ikke vunnet en tellende kamp på bortebane siden de slo PSG i mars. Møtet med West Ham var lagets ellevte kamp på rad (i ulike turneringer) uten å holde nullen, ifølge statistikktjenesten Opta.

Dette er klubbens lengste rekke siden 14 strake kamper i 2002, skriver NTB. Etter seks runder har United åtte poeng, ti bak Liverpool som leder.

Følg Dagsavisen på Facebook og Twitter!

Press

Presset bygger seg nå opp rundt Ole Gunnar Solskjær, melder flere britiske medier.

Tidligere spiller og lagkaptein, Roy Keane, mener Solskjærs menn ikke leverer og at nordmannen ikke vil få nok tid til å skape suksess igjen, om tapene fortsetter å komme på rekke og rad som nå.

– Det var en god stemning for Ole i starten og han trenger tre-fire overgangsvinduer, sier Roy Keane på Sky Sports.

Keane pekte på at spillerne rett og slett ikke har innstillingen til å spille for Manchester United.

– Jeg har kjent Ole lenge. Jeg kan se på øynene hans at han er rasende og føler avsky. Men om du ikke får resultater og taper matcher som i dag (mot West Ham, journ.anm.), bygger presset seg opp mer og mer. Du vil ikke få tid, la han til.

Skader på sentrale spillere som Pogba og Martial har skapt hodebry og det ble ikke noe bedre da spissen Marcus Rashford måtte hinke av banen søndag.

Les også: