Sport

Moyes tviler på United-avansement

David Moyes roser Ole Gunnar Solskjær kraftig, men mot Lionel Messi tror Manchester United-forgjengeren at Champions League-toget stopper for nordmannen.

Ole Gunnar Solskjærs Manchester United møter Barcelona i mesterligaens kvartfinale. Første kamp går på Old Trafford neste uke.

– Jeg reiste til Frankrike og så Lyon-Barcelona. Det endte 0-0, men Barcelona var fantastisk med over 20 skudd mot mål. Jeg ventet meg å se en aldrende Lionel Messi som ikke betydde så mye for laget. I stedet var det en forbedret Messi i en meget sentral rolle. Derfor tror jeg United får det meget, meget tøft mot Barcelona over to kamper, sier tidligere United-manager David Moyes til BBC.

La Liga-leder «Barca» kjørte over Lyon med 5-1 hjemme i returen av åttedelsfinalen.

Saken fortsetter under bildet

Tidligere United-manager David Moyes. Foto: NTB scanpix

Moyes er mannen med tredje kortest levetid som United-manager gjennom historien. Han fikk bare ti måneder av 2013/14-sesongen etter at han overtok for Alex Ferguson.

Solskjær har vunnet 15 av 20 kamper siden han debuterte i jobben rett før jul. Det gir en seiersprosent på 75. Inne der hører miraklet i Paris til. United slo PSG 3-1 borte.

– Ole har gjort det briljant siden han kom inn. Ole var i United som spiller og skjønner dette fullt ut, sier Moyes.

Følg Dagsavisen på Facebook og Twitter!

Tirsdag kveld har United en vrien bortekamp i serien. Den går mot Wolverhampton.

– Jeg tror United vil havne blant de fire beste i Premier League. De har vunnet et par kamper i det siste uten å spille så godt. Det er alltid et godt tegn, sier Moyes. (NTB)