Sport

Kan Stortinget stanse Raymond Johansens rasering av Oslo by?

Raymond Johansen viser i et intervju med Ja til Bilen i Oslo til Stortinget som grunnlaget for at han og byrådet hans gjennomfører sin grovt krenkende ødeleggelse av Oslo med miljøet og de menneskeskapte klimaendringene som syltynt påskudd.

Derfor påkaller vi i Syklistaksjon 2019 her og nå oppmerksomheten til Stortinget et øyeblikk:

Syklistaksjon 2019: Hajå, hajå, Stortinget! Er det deg?

Stortinget: Ja, det er meg. Jeg er litt trøtt. Jeg har sovet i hundre år minst. Kan dere ringe senere?

Syklistaksjon 2019:  Nei. Men kan DU ringe til byrådsleder Raymond Johansen i Oslo og si at du har ombestemt deg og at du likevel ikke vil ødelegge Oslo med unødvendige sykkelfelt med rød asfalt og annet kostbart tøv som fortrenger bilene og skaper aggresjon mot oss syklister?

Og når du først er i gang kan du også be ham om å fjerne de stygge utekontorerene i gatene som råtner i fleisen på oss og all annen svindel i miljøets navn?

Og kan du si at du angrer på hele greia og at du håper at vi syklister og fotgjengere og rullestolbrukere og bilister skal tilgi dere begge slik du håper at vi skal tilgi at du, Stortinget, har oppført deg som et barnehagebarn i lang tid nå?

Stortinget: At det var? Jeg har andre ting å stelle med. Knut Arild Hareide tar mesteparten av tiden min. Han kommer snart og da skal vi spille yatzy. Det der med Oslo er ikke mitt ansvar. Og nå må jeg legge på. Jeg må ha meg frokost først, selv om det egentlig er på høy tid med middag.