Sport

Grande med OL-stikk til Trump-datteren

President Donald Trumps datter Ivanka er på plass i Pyeongchang for å følge vinterlekene. Det fikk kulturminister Trine Skei Grande til å ta i bruk Twitter.

Av NTB

PYEONGCHANG: Lørdag var herrenes big air-finale første stopp for presidentdatteren i Pyeongchang. Ivanka Trump kunne juble for amerikansk sølv med Kyle Mack i big air-finalen. Likevel er USA langt bak Norge på medaljestatistikken – og det ble bemerket av kulturminister Trine Skei Grande, som også var på plass under big air-finalen.

– Ser Ivanka Trump rase ut av stadion i lekker rød skidrakt med full secret service og en stormakt sitt hoff, men nederst i hjørnet sitter en liten tjukk idrettsminister fra landet med flest medaljer, skrev Grande på  Twitter.

Senere venter herrenes curlingfinale for Ivanka Trump, hvor USA kan ta sitt første OL-gull i øvelsen. Deretter skal hun få med seg fellesstartøvelsen på skøyter.

Søndag skal presidentdatteren være til stede under avslutningsseremonien i Pyeongchang. Også en delegasjon fra Nord-Korea skal se seremonien, men Ivanka vil trolig ikke møte noen av dem. (NTB)