Sport

Skadeskutt Vålerenga mot Oilers i kveld

JORDAL: Vålerenga har fem spillere ute med skader foran kveldens tøffe oppgjør med Stavanger Oilers på Jordal amfi. Serielederen kommer fra en tøff kamp mot Sparta Sarpsborg lørdag der de lenge lå under. Men snudde igjen kampen i sin favør. Det tøffe kampprogrammet tærer på Vålerengas litt for tynne tropp, men trener Roy Johansen (t.v.) håper de fleste er restituert til i kveld.

– Vi hadde en positiv avslutning av kampen mot Lørenskog lørdag (tap 2-3), der vi viste at vi klarte å reise oss. Men vi må slutte å slippe inn mål i overtall, som vi gjorde da. Vi vil utfordre Stavanger igjen selv om de har mye bredere stall enn oss, sier Johansen. Vålerenga «vant» siste periode 2-0 mot Lørenskog og truet laget som tok sin niende seier på rad.

Vålerenga ligger på 4. plass på tabellen der bare Stavanger og Lørenskog har skilt seg ut. Nesten 3000 tilskuere kom på Jordal lørdag, også i kveld blir det folksomt for å se et VIF-lag som egentlig har prestert bedre enn ventet så langt i serien.

Mer fra Dagsavisen