Sport

Mye å gå på for VIF

Klubben har fått en ny islandsk yndling i Elías Már Ómarsson.

1 av 2

Elías Már Ómarsson dundret inn scoringer for VIF 2, og på A-laget ser han nå ut til å ha påbegynt en ny islandsk saga i Vålerenga.

Omarssons selvtillit

– Men det er mye å ta tak i. Fjorårets høstsesong var dårlig, vi må virkelig forhindre en ny slik en. Vi må holde fokus på treningene, og sørge for at vi står distansen bedre i kampene, sier forsvarsklippen Kjetil Wæhler til Dagsavisen.

– Er dere for dårlig trent?

– Nei, men alt vi driver med kan forbedres. Slik er det jo alltid. I denne vårsesongen har vi levert gode 1. omganger, men falt av etter hvilen.

– Hva sier du om Már Ómarssons inntreden i laget?

– Det er veldig artig. Han kommer inn i A-laget med høy selvtillit. Det er fint å se.

Kjetil Wæhler er 39 år gammel, og med sin rutine tar han sjelden av i intervjuer. Han vil ikke høre snakk om et nytt, etterlengtet seriemesterskap, det er 14 seriekamper igjen å spille.

Følg oss på Twitter og Facebook!

Bedre stall i 2005

– Men vi har et OK utgangspunkt for å være med å fighte hele veien inn. Vi har noen veldig bitre hjemmetap, men fokuset er framover nå. Holder vi intensiteten oppe i alt vi driver med, så kan det bli medalje på oss.

VIF kutter stadig ned spillerlønninger. Daniel Fredheim Holm undertegnet i forrige uke ny kontrakt, med solid lønnsnedgang. Allerede nå i sommer vil ting skje. En ny keeper er etter alle solemerker på vei til klubben.

29. juli er det grunnsteinnedleggelse på det nye stadionanlegget på Valle. Da fyller klubben 102 år. På høy tid å komme hjem til eget stadion.

SE OGSÅ: Oslo, halvveis hjemme