Sport

Nå er Lyn verst i by’n

Fem kamper, ett poeng og 2-12 i målforskjell. Det er Lyn akkurat nå.

Lyns trener Trond Andersen. FOTO: PER ERIK MOEN

Av Per Erik Moen

Og i morgen venter serieleder KFUM. Hva sier trener Trond Andersen?

– At det er akkurat slik stemning her i Lyn-leiren som det er i lag som får en sånn start. Det blir alltids litt støy, og noen som er misfornøyde, men det er 21 seriekamper igjen, sier Lyns trener til Dagsavisen.

Før sesongstart i 2. divisjon var trener Trond Andersen tindrende klar; Målet var å berge plassen i 2. divisjon. Nesten hele laget er nytt fra forrige sesong. Det tar tid å spille sammen nye spillere. Men starten har vært verst tenkelig?

– Det har ikke vært så god start som vi hadde håpet på. Min jobb er å holde moralen oppe. Når man har vært med i fotballen i noen år, så vet en at når det går bra, så går ting av seg sjøl. Når det går dårlig, er det flere hensyn å ta. Jeg skal holde fokus på hardt arbeid. Samtidig som vi tenker på utvikling, sier Lyn-treneren.

I sosiale medier florerer det allerede med ytringer som kan knekke selvtilliten til enhver trener, men Andersen holder seg unna.

– Vil du foreta noen justeringer, eller er det 4-2-3-1 som før?

– Det har vært snakket om endringer innad, men foreløpig fortsetter vi i nevnte formasjon, ja.

– Føler du deg presset?

- Kommer an på hva du mener. Vi er presset i den forstand at vi har ett poeng etter fem kamper, avslutter Trond Andersen.

KFUM har vunnet samtlige fem seriekamper til nå, og har en målforskjell på 14-1. Og topper tabellen i avdeling 1.

LES OGSÅ: