Annonse
Claus Phillip Resberg, medeier og daglig leder av Olseng Marina, er både spent og optimistisk når det for første gang arrangeres festival på marinaen.

Tester ut festival i Sarpsborg

Den nye festivalen på Ullerøy blir et prøveprosjekt.

Annonse
Sarpsborg24

Dette er første gang Ullerøyfestivalen arrangeres. Den foregår fra 4. til 8. juli på Kaptein Kaos. Medeier og daglig leder av Olseng Marina, Claus Phillip Resberg, er både spent og optimistisk.

– Jeg tok kontakt med to bekjente av meg, Ole Herman Huth og Bjørn Halstensen. De kjenner mange kjente artister, så jeg håpet at de kunne hjelpe meg med å håve inn gode artister til festivalen, forteller Resberg, som altså stiller med lokalene hvor festivalen gjennomføres.

Et smakfullt program

Resultatet ble et program med artister som Pernille Heckmann, som fremfører Edith Piaf onsdag, Cecilia Vennersten på torsdag, Trond Gudevold på fredag og Odd René Andersen på lørdag.

Det er Ole Herman Huth og Bjørn Halstensen som arrangerer festivalen.

– Dette er deres prosjekt. De skal ha all ære for denne festivalen. Personlig synes jeg dette programmet er veldig flott. Det som er ekstra gøy er at de begge også skal spille selv, og de er meget dyktige musikere, forteller en fornøyd Resberg.

Dette blir et prøveår

For Olseng Marina blir dette et prøveår, og Resberg håper på god respons.

– Ullerøyfestivalen blir et prøveprosjekt, så det er klart at responsen avgjør mye for hva som vil skje de neste årene. Jeg var relativt sent ute med å tilkalle artister i år, og håper derfor at vi kan få et spennende program neste år, fortsetter han.

Det er allikevel viktig for Resberg at det arrangeres noe på marinaen for å ta vare på hyttesamfunnet.

– Jeg synes det er viktig at det skjer noe, så folk ikke bare blir sittende på hyttene sine. Det beste som kan skje, er at folk blir fornøyd med festivalen og ikke minst at Bjørn Halstensen og Ole Herman Huth føler at det er verdt det. Da kan kanskje ønsket mitt om at dette kan bli en tradisjon hvert år bli en realitet, sier Resberg.

Han fornøyd med billettsalget til arrangøren så langt.

– Vi har plass til 200, og det er allerede mange som har bestilt. Vi har imidlertid en del billetter igjen som vi håper å få solgt ut, avslutter han.

Annonse