Annonse
Tommy Kristiansen er sikker på seier.

- Sparta er for puslete

- Om Sparta er slitne nå er det ingenting i forhold til det de kommer til å bli, sier sarping og Stavanger Oilers-spiller Tommy Kristiansen. Han er sikker på at Stavanger blir å se i finalen.

Annonse
Sarpsborg24

Sist Sparta møtte Stavanger i sluttspill var i 2011. Da var det Sparta som gikk seirende ut. Det skjer ikke igjen, mener sarpingen Tommy Kristiansen.

Tommy Kristiansen startet sin karriere i Sparta og er sarping. Nå spiller han for Stavanger og er sikker på at Oilers spiller finalen. At Sparta slo ut Stavanger i 2011 er Kristiansen sikker på ikke skjer igjen.

Han mener Sparta er for puslete.

- I kvartfinaleserien mot Storhamar synes jeg begge lagene var puslete med hverandre. Det kommer ikke vi til å være, da vi er et mye mer fysisk lag. Om Sparta er slitne nå er det ingenting i forhold til det de kommer til å bli, sier Kristiansen til Rogalands Avis.

Han gleder seg til møtet med moderklubben, men han er sikker på at han ikke blir moderlig behandlet.

– For meg er det alltid moro å møte Sparta, og jeg regner med det blir god kok i oppgjørene både hjemme og borte. Jeg er selvsagt ikke den største yndlingen når vi kommer dit, så jeg regner med at jeg får kjørt meg, sier Tommy Kristiansen.

 

Annonse