Thomas Hansen (i midten) får hjelp av Robert Speare og Hallgeir Kvadsheim i TV3-programmet Luksusfellen.

Sarping spanderte drinker for 126.000 kroner - endte på Luksusfellen

I dag blir Thomas Hansen fra Sarpsborg brettet ut på TV3-programmet Luksusfellen. - Det var flaut å se hvor mye penger jeg brukte, sier han.

Thomas Hansen (36) fra Sarpsborg jobber på Nordsjøen og tjener mellom 650.000 og 700.000 i året. I dag sier han selv at han har et helt annet forhold til penger, men før han var på Luksusfellen tok han helt av.

- Når jeg får lønn, bruker jeg penger på det jeg har lyst på. Det kan være ny stereo, ny telefon, bil, kule felger, eller noe annet, forteller offshore-arbeideren i TV3-programmet «Luksusfellen» som sendes på tv i kveld.

Spesielt fikk han sjokk da han så at 126.000 kroner hadde forsvunnet på byturer hvor mesteparten hadde gåt til å spandere drinker. Og det i løpet av ett år!

- Jeg er ikke like spandabel på byen nå lenger, sier Thomas Hansen til Se og Hør.

- Er jeg ute nå, tar jeg maks to øl. Nå er det slutt på champagne og overbruk, forsikrer 36-åringen, som nå har snudd økonomien rundt.

Men Thomas Hansen forteller at det var flaut å se hvor mye penger han brukte. Ute på byen forsvant tusenlappene og han brukte rundt 13.000 kroner på mat hver måned.

Programmet med Thomas Hansen kan du se på TV3 i kveld.